tedddybear a scris:
Dacă un judecător acorda unui minor o măsură educativa privativa sau neprivativa de libertate, știind ca acesta este nevinovat, săvârșește infracțiunea de represiune nedreapta?
eu zic ca nu
Va doresc tuturor mult, mult noroc, pt ca de invatat stiu ca ati facut-o! Sper sa fim colegi si sa ne bucuram impreuna! Fiti optimisti! :hugall: :luck:
adi_09 a scris:
tedddybear a scris:
Dacă un judecător acorda unui minor o măsură educativa privativa sau neprivativa de libertate, știind ca acesta este nevinovat, săvârșește infracțiunea de represiune nedreapta?
eu zic ca nu
Eu zic că da, deoarece consider că hotărârea prin care se ia o măsură educativă este hotărâre de condamnare...dar există şi opinia cum că n-ar fi de condamnare...aici e cheia, depinde cum califici luarea măsurii educative...
Ice Hellene a scris:
Va doresc tuturor mult, mult noroc, pt ca de invatat stiu ca ati facut-o! Sper sa fim colegi si sa ne bucuram impreuna! Fiti optimisti! :hugall: :luck:
Văd că s-a trecut la capitolul ,,urări,,:)) Vă doresc şi eu ca duminică să aveţi parte de o zi bună în care să vă puteţi concentra...că în rest...vorba ta, hellene, de învăţat nu se pune problema...
Pt. cei de pe ,,baricadele'' forumului avocatnet:
[ link extern ]