avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
adi_09 a scris:

tedddybear a scris:

Dacă un judecător acorda unui minor o măsură educativa privativa sau neprivativa de libertate, știind ca acesta este nevinovat, săvârșește infracțiunea de represiune nedreapta?

eu zic ca nu

Eu zic că da, deoarece consider că hotărârea prin care se ia o măsură educativă este hotărâre de condamnare...dar există şi opinia cum că n-ar fi de condamnare...aici e cheia, depinde cum califici luarea măsurii educative...
Ice Hellene a scris:

Va doresc tuturor mult, mult noroc, pt ca de invatat stiu ca ati facut-o! Sper sa fim colegi si sa ne bucuram impreuna! Fiti optimisti! :hugall: :luck:

Văd că s-a trecut la capitolul ,,urări,,:)) Vă doresc şi eu ca duminică să aveţi parte de o zi bună în care să vă puteţi concentra...că în rest...vorba ta, hellene, de învăţat nu se pune problema...

Pt. cei de pe ,,baricadele'' forumului avocatnet:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
Admin, administrator
Succes la examen si chiar va rog sa promovati ca sa nu am concurenta la vara! :rolleyes: :luck:
Nofacenoname0 a scris:

adi_09 a scris:

tedddybear a scris:

Dacă un judecător acorda unui minor o măsură educativa privativa sau neprivativa de libertate, știind ca acesta este nevinovat, săvârșește infracțiunea de represiune nedreapta?

eu zic ca nu

Eu zic că da, deoarece consider că hotărârea prin care se ia o măsură educativă este hotărâre de condamnare...dar există şi opinia cum că n-ar fi de condamnare...aici e cheia, depinde cum califici luarea măsurii educative...

Am mai discutat chestiunea asta si am ajuns la concluzia ca nu e condamnare...Chiar eu am intrebat daca il condamna pe minor sau nu... si Cristi (daca bine retin) m-a convins ca nu e condamnare ca instanta dispune aplicare masurii educative, si intr-adevar codul nu vorbeste de condamnarea minorului, ci de aplicarea unei masuri educative.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
adi_09, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

Ice Hellene a scris:

Va doresc tuturor mult, mult noroc, pt ca de invatat stiu ca ati facut-o! Sper sa fim colegi si sa ne bucuram impreuna! Fiti optimisti! :hugall: :luck:

Văd că s-a trecut la capitolul ,,urări,,:)) Vă doresc şi eu ca duminică să aveţi parte de o zi bună în care să vă puteţi concentra...că în rest...vorba ta, hellene, de învăţat nu se pune problema...

Pt. cei de pe ,,baricadele'' forumului avocatnet:
[ link extern ]

:pleasantry: :thumbup:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)