buna ziua tuturor!!!(celor care mai sunt pe baricade).
aveti idee la ce se refera comunicatul INM cu cele ,,câteva situaţii pe care persoanele însărcinate cu supravegherea sălilor de concurs le-au considerat ca fiind încălcări ale regulamentului"? adica poate cineva sa spuna ce s-a intamplat ?
La mine in sala a fost cineva care avea coli albe printre ciorne si nu stiu ce s-a intamplat pana la urma. Iar la un oment dat ni s-a interzis sa mergem la baie pt ca nu stiu ce se intamplase in alta sala..
Asta e, marian...nu vreau sa ma autocompatimesc, probabil trebuia sa invat mai bine de atat, desi am invatat...
mai lupta putin, chiar daca pare totul pierdut!!! multa inspiratie in continuare!!!! ma incarc din energia voastra...pentru la anul-daca va mai fi organizat examenul ! imi trebuie un imbolt pentru studiu intrucat in activitatea de zi cu zi sunt din ce in ce mai solicitante situatiile juridice...
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)