avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Madalina pe la iarna....acum mi-e greata si de umbra mea :duh:
Aia cu violul am busit-o si eu, mirei... :(
Madalina, ne vdm pe topicul tau...multumim pt aprecieri! A fost misiune imposibil pe partea civila, chiar sunt curioasa cati vor face peste 70
Totusi, era logic sa fie asa...4000 candidati la 160 locuri...prea multi s-au inscris si trebuia un examen draconic ca sa mai potoleasca asaltul asta :)
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2014
Ice Hellene, utilizator
madalinaflo a scris:

imi pare nespus de rau pt voi cei ce nu ati reusit,desi nu am scris eu mult pe aici va citeam mereu si acum asteptam sa ma bucur alaturi de voi,nici nu aveam indoieli de MIREL SI HELLENE...nu va lasati batuti.eu abia anul viitor am sa sustin pt prima oara examenul dar deja m-am panicat azi cand am vazut cat de grele au fost subiectele,parca pe civil nu au mai fost in halul asta de grele vreodata!!!eu cred ca nici 5 nu faceam din ele...ce sa va spun,NU VA PIERDETI SPERANTA si va astept in topicul deschis de mine INM 2015 admitere

ma alatur si eu... . dar cred ca trebuie sa mai avem putina rabdare..
Am făcut şi eu între 65-68. Eu zic că sunt ff multe grile discutabile, dar faptul e consumat. Mă înclin în faţa celor care au făcut peste 70, sunt incredibili...bravo lor!

Eu nu pot s-o pricep pe aia cu dolul...adica nici eroarea nu se presupune?! :-/
Sunt destule discutabile, dar nu vor accepta critici, de asta nici nu ma obosesc cu vreo contestatie..
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2014
Ice Hellene, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)