avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

macar am satisfactia ca la succesuni am mers brici...mereu le greseam...asta ca sa vezi ce inseamna sa ai o carte cum trebuie ....sa te faca sa intelegi si cu argumente.

Adevăr grăieşti...sper ca noua carte de procedură a lui Boroi să se ridice la nivelul aşteptărilor...tânjesc rău de tot după ea pt. că procedura civilă a fost şi anul acesta punctul meu slab...doar 15 amârâte am bifat corect#-o
multumesc saandyf admir puterea voastra de reactie, dupa un asa examen. am vazut si eu nemiloasele grille! multa bafta pe mai departe !!!- si eu tot pentru magistratura ma orientez insa depinde din ce in ce de numarul de locuri ...
Nu pot sa inchid un ochi...
Eu am cam luat-o in bot rau...mult mai rau decat ma asteptam (Mi-e rusine sa scriu ce punctaj am scos, zau). Am fost nesigur pe mine la multe grile, si, din obisnuinta de a vedea capcane peste tot, n-am pus unele raspunsuri chiar daca imi pareau ca ar fi corecte. #-o
Dar, intr-adevar mi s-au parut mai grele grilele decat anul trecut. La civil, cel putin, parca s-au incapatanat sa dea cam tot ce nu prea gaseam prin grile (gen grila cu turma de oi si restituirea pieilor sau cea cu locatiunea. WTF). La procedura penala am recunoscut unele grile din Udroiu, chiar daca se zvoneste ca nu le-ar mai face el.
Nici nu mai stiu de unde s-o apuc, parca pe masura ce citesc ma tampesc mai rau. Acum stau sa ma gandesc, daca sa merg pe acelasi stil de invatat sau sa incerc altfel.
Intreb asa, sa nu mor prost, voi ce metode folositi pt a invata?
De pilda eu citesc un capitol, fac grile si apoi recitesc ce am gresit la grile.
P.S: Acum vad ca sunt deschise doua rubrici noi pt admitere INM in 2015
1. www.avocatnet.ro/content/for...
2. www.avocatnet.ro/content/for...
Deci vorba cetateanului turmentat, eu cu cine votez?
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
Tudor1982, utilizator
Ice Hellene a scris:

Sparg eu gheata...mie una mi s-au parut grele...o sa ne vdm si anul asta pe forum...am facut intre 68-70, deci nicio sansa pt mine. :sorry:

hellene au credeam ca tu si inca cativa de pe forum veti face 100 de grile. eu nu stiu ce am fcaut pt ca am aruncat foaia la cos de nervi. am gresit f mult la civil din neatentie. am gresit ca o dobitoaca. si pe langa asta miam trecut si 3 gri;e gresit de la emotii si nu am mai avut timp sa refac foaia. sper sa fi fost ok. abea astept ziua de vineri. mie personal nu mi sa parut tare greu, dar avand in vedere cumulul de factori, de la usor la un rezultat nu tocmai bun, nu e cale lunga
Idem...nu inteleg cum am putut sa le busesc,,,,cele mai simple cum se spune....nici eu nu trec... :(

mirei2012 a scris:

Hellene eu la penal am busit vreo cateva de maaaaaare mare proasta...cea cu violul si cu furtul calificat...si mai am perle de astea :angry:

la vreo 5 am pus semnul intrebarii ca eram nesigura...le-am busit pe toate :((

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)