si eu tot 18 facui la proc penala
Mirei,pt mine e f greu de suportat presiunea din sala, ma concentrez f greu acolo, mai ales cu 120 oameni in sala, grrr
a facut cineva peste 70?
A mai ramas Cristian sa ne spuna...in rest toti am cazut..sau asa imi pare...Teddy zicea ca a aruncat foaia de nervi
In ce amfiteatru ai fost ...eu in IV la Nicolae Titulescu?
La mine in sala erau vreo 35 de grade...eu eram deja zombi ca nu mai dormisem cu 2 nopti inainte. Dar astea nu-s scuze, pt. ca examenul are de fapt 4 probe, iar prima proba nu e cea de cunostinte juridice...ci proba de tarie psihica si emotionala, de disciplina personala pana la urma. Cum sa am eu pretentii sa devin judecator sau procuror, daca nu-s in stare sa imi asigur odihna vitala pt. a-mi desfasura activitatea? Degeaba esti toba de carte daca te prezinti cu ochii bulbucati la sedinta de judecata....am vazut judecatori care stau de dimineata pana seara tarziu pe un scaun fara sa se frece la ochi...iar dupa 12 ore de sedinta de judecata la 35 de grade erau la fel de proaspeti si ageri la minte ca la inceput...
Conteaza sala enorm... e una in sala cu 20 si ceva alta in sala cu peste 100 aer conditionat care iti bate in cap si geam deschis....etc etc...conteaza puterea de concentrare si sa ajungem odihniti acolo... acum asta e luptam pentru anul viitor si ascultam sfaturile celor care au facut fata cu brio. Capul sus si curaj pe inainte!
fantastic ......, iar , la fel ca si anul trecut am parte de surprize , la ora 3 dimineata acea loc un scandal intre vecinii in hotelul la care eram cazat , si care evident ma trezit si nu am mai putut adormi ......, am fost zombi la examen......praf si pulbere ...69 sau 70.........