avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
c_m a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Eu la grila cu toporul am raspuns corect ca le-am luat prin eliminare...dar totusi...remiterea toporului este un act de complicitate morala?:O

Daca tin eu minte era o speta pe iccj...ii da toporul si il insoteste si s a retinut compl morala...insensul ca i a intarit convingerea...dar a trecut un an...

Da, asa e, mai ales ca in speta noastra nici n-a folosit toporul...daca il folosea poate mai erau dubii....m-am grabit si la grila aceasta, mare noroc am avut ca n-am gresit-o.

Mai am una: grila 79 g4
In cazul in care OCP respinge, prin ordonanta nemotivata, efectuarea unei expertize solicitate de catre inculpat:
b. procurorul care supravegheaza u.p. poate incuviinta din oficiu efectuarea expertizei
c. aceasta cauza de nulitate poate fi invocata pana primul termen de judecata cu procedura legal indeplinita

Procurorul incuviinteaza din oficiu o proba? Eu stiam ca dispune din oficiu, sau incuviinteaza la cerere...stiam rau? Am luat C pt. ca e o incalcare a art 100 alin 3 si poate fi invocata la primul termen in cazul sesizarii prin acord de rec. a vinov...
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

Eu la grila cu toporul am raspuns corect ca le-am luat prin eliminare...dar totusi...remiterea toporului este un act de complicitate morala?:O

Mai daca e sa analizezi trebuie sa fie morala...pentru ca n-a folosit toporul...dar capu meu n-a judecat atunci si am busit-o...cum s-ar zice mi-a tras-o ca a atarnat mai mult morala din paranteza...vai de capu meu

Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
mirei2012, utilizator
a_diaconu a scris:

Salutare tuturor.
Felicitari celor ce au facut peste 70 puncte si mult succes in continuare.
Pentru ceilalti.....putina odihna si multa putere de munca pentru anul urmator.
Eu nu stiu cat am facut, nu am stat sa iau foaia cu subiecte...dar am vazut baremul....ma aveti coleg de suferinta.
Nu aveam asteptari anul acesta pentru ca nu am fost pregatit corespunzator.
Nu ma asteptam la atatea intrebari cu 2 raspunsuri. Dupa ce am umplut ciorna si am vazut ca am multe intrebari cu 2 raspunsuri am inceput sa rad. Am zis ca sunt multe capcane si m-am apucat sa anulez din ele. Naiba ma pus sa ma mai uit odata peste ele :D.
Am fost in Titulescu, Amfiteatru IV.

Ai fost cu mine

mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Mai daca e sa analizezi trebuie sa fie morala...pentru ca n-a folosit toporul...dar capu meu n-a judecat atunci si am busit-o

Exact...acum mi-a picat si mie fisa...uita-te te rog la ce am scris in leg cu grila de la procedura penala...e durere cu grila aia..
Eu la grila de care zici am luat prin eliminare ca celelalte doua nu sunt valide sub nicio forma...dar cred ca e corect pentru ca OCP nu motiveaza ordonanta si atunci proc incuviinteaza din oficiu ca era dispusa deja

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)