avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nu zice nula...scuza-ma te-am dezinformat...eu mi-am notat pe cod nulitatea hotararii...din codul comentat...ar trebui sa fie conditionata...dar daca te gandesti e o conditie extrinseca ....la boala ca astea cu prezumate neconditionate ma ametesc de numa

Tocmai grila nu cere exceptia
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
mirei2012, utilizator
Nu m-ai dezinformat, si eu am notat pe cod ca boroi zice ca e nulitate absoluta si imi ramasese in minte ca e nulitate expresa:))

Cred ca se incadreaza la ,,alte conditii extrinseci,, ca altfel nu-mi explic...
Eu la grila cu toporul am raspuns corect ca le-am luat prin eliminare...dar totusi...remiterea toporului este un act de complicitate morala?:O
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Salutare tuturor.
Felicitari celor ce au facut peste 70 puncte si mult succes in continuare.
Pentru ceilalti.....putina odihna si multa putere de munca pentru anul urmator.
Eu nu stiu cat am facut, nu am stat sa iau foaia cu subiecte...dar am vazut baremul....ma aveti coleg de suferinta.
Nu aveam asteptari anul acesta pentru ca nu am fost pregatit corespunzator.
Nu ma asteptam la atatea intrebari cu 2 raspunsuri. Dupa ce am umplut ciorna si am vazut ca am multe intrebari cu 2 raspunsuri am inceput sa rad. Am zis ca sunt multe capcane si m-am apucat sa anulez din ele. Naiba ma pus sa ma mai uit odata peste ele :D.
Am fost in Titulescu, Amfiteatru IV.
Nofacenoname0 a scris:

Eu la grila cu toporul am raspuns corect ca le-am luat prin eliminare...dar totusi...remiterea toporului este un act de complicitate morala?:O

Daca tin eu minte era o speta pe iccj...ii da toporul si il insoteste si s a retinut compl morala...insensul ca i a intarit convingerea...dar a trecut un an...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)