avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Buna,
Lamuriti-ma si pe mine, ca parca nici nu mai stiu sa gandesc. La grila cu cotele sotului supravietuitor in concurs cu mama defunctului si sora defunctului, eu nu pricep cum ajunge sora sa ia 1/2. Codul zice ca sotul in concurs cu ascendentii si colateralii privilegiati are 1/3. Deci mama si sora au 2/3. Eu nu inteleg.
=D> =D> =D> pentru voi toti cei care ati participat la acest concurs, unul foarte greu dar care e normal sa fie asa...acum cei care ati luat peste 7 sa credeti in sansa voastra, sa mergeti la urmatoarele probe si sa va luptati pana la capat iar cei mai buni dintre cei buni la final se vor bucura. Cei care acum va ganditi de ce ati gresit unele grile care acasa nu le-ati fi gresit niciodata, care va intrebati de ce ati schimbat raspunsuri (si vi-am spus sa nu o faceti :fight:) dati-va timp sa plangeti, sa va odihniti si ... dupa o pauza binemeritata sa va urcati inapoi in sa...pt ca daca asta doriti nu veti putea sta deoparte...cu respect c_m.
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
c_m, utilizator
bonjour bonjour, eu facui 68 la exam, iar avui probleme cu concentrarea si am gresit la penal grile tocmai ca nu m am putut concentra sa ma gandesc la toate variantele,conditiile, horror, dar punctul slab fuse proc civ, 15 grile doar, anu viitor trebuie luat musai :((

la grila cu succesiuni mama are 1/6, sora 1/2. tre citita matematica din clasa a 5 a pt fractii

p.s. ati auzit de fraudele fara numar? gizaaaaaaaaaas, cum e posibil asa ceva la un exam ca asta???

p.s. 2 Udroiu a facut grile la proc pen cu Streti
Anamelia, utilizator
c_m a scris:

=D>=D>=D> pentru voi toti cei care ati participat la acest concurs, unul foarte greu dar care e normal sa fie asa...acum cei care ati luat peste 7 sa credeti in sansa voastra, sa mergeti la urmatoarele probe si sa va luptati pana la capat iar cei mai buni dintre cei buni la final se vor bucura. Cei care acum va ganditi de ce ati gresit unele grile care acasa nu le-ati fi gresit niciodata, care va intrebati de ce ati schimbat raspunsuri (si vi-am spus sa nu o faceti :fight:) dati-va timp sa plangeti, sa va odihniti si ... dupa o pauza binemeritata sa va urcati inapoi in sa...pt ca daca asta doriti nu veti putea sta deoparte...cu respect c_m.

===================================================================
...de acord cu colega c_m !!! ( salut !), cu 2-3 concursuri in urma, noi ne incurajam una pe alta cu aceleasi argumente, ca am patimit si noi in cateva randuri , ne-am dat cu capul de grile, si grilele se bateau cu codul, si codul cu doctrina :D, dar de fiecare data ,,ne-am urcat inapoi in sa ”, si am dobandit siguranta care ne-a dus la rezultat.

astea-s conditiile, concurs o data pe an, in rest, dintii stransi, masa plina de carti, alt drum spre magistratura nu este.
e o competitie de calibru, dar rezultatul e pe masura, succes celor ramasi in concurs, iar pentru ceilalti , cea mai buna terapie e o tura prin librarii, pentru materiale !
Anamelia a scris:

bonjour bonjour, eu facui 68 la exam, iar avui probleme cu concentrarea si am gresit la penal grile tocmai ca nu m am putut concentra sa ma gandesc la toate variantele,conditiile, horror, dar punctul slab fuse proc civ, 15 grile doar, anu viitor trebuie luat musai :((

la grila cu succesiuni mama are 1/6, sora 1/2. tre citita matematica din clasa a 5 a pt fractii

p.s. ati auzit de fraudele fara numar? gizaaaaaaaaaas, cum e posibil asa ceva la un exam ca asta???

p.s. 2 Udroiu a facut grile la proc pen cu Streti

Anamelia sa stii ca am intuit ceva ca la procedura era mana lui MU ca numai asa imi explic cum am facut 18 cand de regula abia bateam spre 10...m-am surprins pe mine insami...unde eram mai bazata am dat-o de gard :P
Imi pare nespus de rau pentru tine...realitatea este ca suntem aproape...a fost mai lung drumul pana aici decat pana la rezultat..tot raul spre bine.
Zice bine c_m totul e concentrarea din sala...de a suporta presiunea...mai degraba sa faci abstractie de ea...ca materie stim cu totii

Grila cu mama mostenitoare....cand la mostenire vin colaterali cu ascendenti privilegiati cota SS este 1/3...zice in cod...apoi mai zice ca atunci cand vine doar un parinte acesta mosteneste un sfert din ceea ce mostenesc colateralii cu asc privilegiati impreuna...si calculele iti dau fix ca in barem
mirei2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)