Si eu zic la fel Nono...m-am chiolbit sa vad ciine a facut la penal dar nu scria nic pe hartoaga...numai Boroi era semnat.
Am dat-o de gard rau la penal...offff...si era dragostea mea. La civil mi-au iesit mai bine...procedura civila insa ...belea
La dol eu am luat ab si era doar a....spre deosebire de eroare este aplicabil si la unilaterale sub forma captatiei....boh....nici nu stiu de mai gandesc bine
Mirei, eu am luat ac, pt ca asa zice expres in cod "dolul nu se presupune". Dar cica nu diferea de eroare pe acest aspect, zic ei...
Oricum, sunt f obosita, voi verifica maine.
Hellene...ambele trb dovedite..dacă vii şi zici că ai fost în eroare trb să aduci probe. Eu de când îmi storc creierii cu dreptul ăsta, n-am avut habar niciodată că eroarea e posibilă la actele unilaterale:-/....într-adevăr, boroi dă de înţeles asta, dar nu o spune expres...codul nici atâta....
Când o să ne reîncărcăm bateriile, musai trb să analizăm nişte grile...nu ca să facem contestaţie, dar măcar aşa pt. self esteemul nostru:))
Mirei, am păţit ca tine...am dat-o de gard rău de tot la penal, punctul meu forte...anul trecut am făcut 22 la penal, fără să învăţ nimic înafara de ceea ce îmi aminteam de prin anul 2 şi 3 de facultate...acum am bifat doar 17 corecte, deşi am mâncat codul şi MU pe pâine...parcă mă prostesc pe măsură ce învăţ mai mult:))
P.S. Hellene nu dispera, că dacă ai 70 eşti în cărţi...nu m-aş mira să fie ca în 2010 când au intrat doar vreo câţiva chiar de la prima probă...