avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Si eu zic la fel Nono...m-am chiolbit sa vad ciine a facut la penal dar nu scria nic pe hartoaga...numai Boroi era semnat.
Am dat-o de gard rau la penal...offff...si era dragostea mea. La civil mi-au iesit mai bine...procedura civila insa ...belea

La dol eu am luat ab si era doar a....spre deosebire de eroare este aplicabil si la unilaterale sub forma captatiei....boh....nici nu stiu de mai gandesc bine
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2014
mirei2012, utilizator
Mirei, eu am luat ac, pt ca asa zice expres in cod "dolul nu se presupune". Dar cica nu diferea de eroare pe acest aspect, zic ei...
Oricum, sunt f obosita, voi verifica maine.
Ice Hellene, utilizator
Hellene...ambele trb dovedite..dacă vii şi zici că ai fost în eroare trb să aduci probe. Eu de când îmi storc creierii cu dreptul ăsta, n-am avut habar niciodată că eroarea e posibilă la actele unilaterale:-/....într-adevăr, boroi dă de înţeles asta, dar nu o spune expres...codul nici atâta....
Când o să ne reîncărcăm bateriile, musai trb să analizăm nişte grile...nu ca să facem contestaţie, dar măcar aşa pt. self esteemul nostru:))

Mirei, am păţit ca tine...am dat-o de gard rău de tot la penal, punctul meu forte...anul trecut am făcut 22 la penal, fără să învăţ nimic înafara de ceea ce îmi aminteam de prin anul 2 şi 3 de facultate...acum am bifat doar 17 corecte, deşi am mâncat codul şi MU pe pâine...parcă mă prostesc pe măsură ce învăţ mai mult:))

P.S. Hellene nu dispera, că dacă ai 70 eşti în cărţi...nu m-aş mira să fie ca în 2010 când au intrat doar vreo câţiva chiar de la prima probă...
Nofacenoname0, utilizator
Mie chiar mi-e ciuda rau...m-am razgandit la niste grile si treceam de 70...doar a zis c_m ca prima idee e cea buna....offfffff

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)