avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
67-68...ma aveti de concurenta
Eu am gresit mult la penal si procedura civila...unde de regula faceam bine...sa dea dracu #-o
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2014
mirei2012, utilizator
saandyf- poti sa ne spui te rog, la care materie ti s-a parut mai incurcate grilele? civil, penal, proceduri?
Mirei, eu am facut 21 la penal :))
Greu tare civilul...oribil... iar pr civila la fel
Ideea e ca se puteau rezolva...am auzit pe unul care tipa cat putea...84 :O
Ice Hellene, utilizator
Hellene eu la penal am busit vreo cateva de maaaaaare mare proasta...cea cu violul si cu furtul calificat...si mai am perle de astea :angry:

la vreo 5 am pus semnul intrebarii ca eram nesigura...le-am busit pe toate :((
mirei2012, utilizator
imi pare nespus de rau pt voi cei ce nu ati reusit,desi nu am scris eu mult pe aici va citeam mereu si acum asteptam sa ma bucur alaturi de voi,nici nu aveam indoieli de MIREL SI HELLENE...nu va lasati batuti.eu abia anul viitor am sa sustin pt prima oara examenul dar deja m-am panicat azi cand am vazut cat de grele au fost subiectele,parca pe civil nu au mai fost in halul asta de grele vreodata!!!eu cred ca nici 5 nu faceam din ele...ce sa va spun,NU VA PIERDETI SPERANTA si va astept in topicul deschis de mine INM 2015 admitere
madalinaflo, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)