avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Ce carti vrei sa-ti mai cumperi Nono? Mie imi trebuie coduri noi ca alora vechi au inceput sa sara foile din ele :tooth:

Omule macar o luna sa-mi vina pofta de invatat ca acum am greturi de nici un camion de lamai nu mi-o taie :P

Aia cu filiatia am pus bc si eu ... am zis ca e alternativa...
Anedis a scris:

Ma alătur si eu grupului. Anul acesta nu v-am putut urmări insa de acum încolo vom fi colegi de suferință. Pentru mine examenul de anul acesta a fost o mare dezamăgire si inca îmi caut motivație lăuntrică pentru anul viitor. V-aș întreba pe cei care ați dat de mai multe ori ce sisteme de învățat folosiți. La mine e clar ca cel de acum nu e eficient.

Eu pana acum mi-am repartizat cate o perioada de timp pt. fiecare materie, cam cate 2 luni, dar consider ca nu e cea mai eficienta metoda. Anul acesta ma gandesc sa imi fac urmatorul program:
-3 luni invat pe de rost codurile, la litera, cifra si virgula.
-6 luni citesc din carti, citesc spete, rezolv grile.
-restul timpului, adica lunile dinainte de examen, voi recapitula codurile si voi face grile.

Cam asta ar fi planul, in mare. Nu stiu daca voi reusi sa-l respect, dar voi incerca....
mirei2012 a scris:

Ce carti vrei sa-ti mai cumperi Nono? Mie imi trebuie coduri noi ca alora vechi au inceput sa sara foile din ele :tooth:

Omule macar o luna sa-mi vina pofta de invatat ca acum am greturi de nici un camion de lamai nu mi-o taie :P

Aia cu filiatia am pus bc si eu ... am zis ca e alternativa...

Si eu imi voi schimba codurile, dar nu ca le sar foile, ci pt. ca astea pe care le am nu mi-au purtat noroc..nu suport sa le mai vad:))
Pai vreau asa:
-la contracte-Dinca, obligatii-I. Adam, reale- V. Stoica.
-procedura civila-Boroi, fise Raducanu
-penal-Codurile lui Streteanu, S.Bogdan, Antoniu
-procedura penala- Codul coordonat de Volonciu

Acuma de m-ar tine si buzunarul, ca eu multe vreau....poate mi-aduce mos craciun, desi n-am fost cuminte:tooth:
Pai eu am Dinca si nici nu m-am uitat pe el mi s-a parut ca o poveste ce nu-i pe stilul meu.
De altfel la contracte am citit din vreo 3 carti ca sa pricep ceva mai structurat si afidabil....dar ce mi-as dori un Deak
Obligatii eu il vad pe Pop foarte ok
Reale chiar n-am idee dar Boroi e copy paste din cod
Succesiuni clar Romeo...Boroi la procedura civ pe cand a sa dea Domnu sa scoata cartea aia...cu penalul e belea ca am o gramada si nu te poti increde in ele
Mirei, pe dr. reale poti sa-l incerci pe Corneliu Barsan. Eu unul ma declar multumit
P.S. Ce o fi cu Raspunzel si Cristian? Niciun semn de viata
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
Tudor1982, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)