Eu il am pe Birsan la reale, dar mi se pare aiurea...face mereu comparatii cu vechiul cod...iar cand trece la noul cod se rezuma in a reda textul de lege...nu explica niciun drec pe noua reglementare. Pe V. Stoica l-am umarit la conferinta INM si mi se pare un profesor adevarat, genul care le intoarce pe toate fetele si le analizeaza in dunga...exact cum imi place mie.
La obligatii nu-mi place deloc pop, nu stiu de ce, dar cand citesc din el am impresia ca pierd timpul pt. ca nu explica ceea ce as vreau eu sa lamuresc...
salut. intru si eu in lupta. am inceput cu procedura civila dupa csre urmeaza procedura penala urmand sa las apoi penalul si civilul. stiu ca e cam ciudat, dar am in vedere si examenul de la sng si sa nu ma prinda in offside. ca modalitate de lucru...direct pe carte, subliniat la greu si cum vad un articol mentionat ma duc repede la cod si incerc sa il memorez. bafta tuturor!
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)