avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Scumpilor stiti multa carte si va legati de cuvinte...am mai zis ca sensurile limbii romane ne incurca la un moment dat...e corect si ridicare...are acelasi inteles practic cu desfiintarea...adica iti iei calabalacul si te duci:P
Poti sa intri cu buldozerul si faci curat sau desfaci bucata cu bucata ...acelasi lucru
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

Scumpilor stiti multa carte si va legati de cuvinte...am mai zis ca sensurile limbii romane ne incurca la un moment dat...e corect si ridicare...are acelasi inteles practic cu desfiintarea...adica iti iei calabalacul si te duci:P

Da-o incolo de ridicare, Mirei, cand codul vorbeste de desfiintare se gaseste unu (n.r. ala care a facut subiectele la civil) sa puna ridicare in varianta de raspuns. Stiam sigur ca codul vorbeste de desfiintare si in plus am luat-o si pe logica mai sus aratata, dar m-am fraierit.
adi_09, utilizator
Ai dreptate Adi...si eu mi-am mai luat-o in freza la grila aia despre contestatia in anulare...varianta zicea doar de motive de fapt...eu stiam ca in cod apare motive de fapt incompatibile cu recursul, si n-am luat-o ca am crezut ca e capcana...
Adi iti inteleg supararea...imi aduce aminte de a mea...dar e corect ridicare...a desfiinta a face sa nu mai existe, a inlatura
nu este evident cine a facut subiectele?

Udroiu cu Streteanu -pen+pr
Boroi cu GRaducan -civ +pr civ

pe surse.....:))

Adi are dreptate.....
un autor corect foloseste pe cat posibil sintagmele codurilor......
iuli_c, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)