avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Danilet nu face parte din comisie si nici subiecte nu face...eu cred ca au fost surprinsi de asalt...si s-au miscat in consecinta...asa se explica si dificultatea grilelelor. Grilele n-au fost niciodata usoare la examenul asta...fiecare generatie se confrunta cu ele si le percepe fff dificile...asta pentru ca nu stapanim 100% materia...parerea mea.

Cu privire la memorare...nu numai memorarea...este inclusa insa nu doar asta verifica...departajarea a atator candidati nu e usoara si trebuie sa echilibreze sa nu se trezeasca cum a fost in 2010 de n-au trecut nici 120 de grile.

Priviti in ansamblu aspectul nu pe bucatile care ne dor rau de tot acum

adi_09 a scris:

Na pana la urma cum ramane cu grila cu raspunderea institutiilor publice ? Sa zicem ca cea cu ridicarea am "lamurit-o", desi nu e clara deloc... dar o lamuresc ei in motivarea contestatiei, parca vad ce motivare baga :)))

Pai asa e si grila aia, depinde cum interpretezi ,,in masura,,
E regretabil ca am gresit grile din cauza exprimarii...dar asta e..la orice examen apar din astea..bine ca n-au fost multe..
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

adi_09 a scris:

Na pana la urma cum ramane cu grila cu raspunderea institutiilor publice ? Sa zicem ca cea cu ridicarea am \"lamurit-o\", desi nu e clara deloc... dar o lamuresc ei in motivarea contestatiei, parca vad ce motivare baga :)))

Pai asa e si grila aia, depinde cum interpretezi ,,in masura,,
E regretabil ca am gresit grile din cauza exprimarii...dar asta e..la orice examen apar din astea..bine ca n-au fost multe..

pai eu zic ca "in masura" are un rol in grila, altfel nu era acolo si atunci categoric avea un alt inteles grila.
Zicea Danilet ca in viitorul apropiat, poate chiar la anu, e posibil sa scada numarul de locuri sub 160. De asemenea, s-ar putea ca INM-ul sa nu se mai organizeze anual...cica nu prea se mai elibereaza locuri in justitie, s-a intinerit breasla magistratilor...oare chiar asa o fi?
Nofacenoname0 a scris:

Zicea Danilet ca in viitorul apropiat, poate chiar la anu, e posibil sa scada numarul de locuri sub 160. De asemenea, s-ar putea ca INM-ul sa nu se mai organizeze anual...cica nu prea se mai elibereaza locuri in justitie, s-a intinerit breasla magistratilor...oare chiar asa o fi?

De data asta il cred... in proportie de 80% sunt tineri la judecatorii, pana in 40 de ani, deci aia pana iasa la pensie, mai trebuie multi ani. Si la restul instantelor tot mai intinerit e personalul, deaia cred ca aceste examene vor fi cam ultimele "trenuri".
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
adi_09, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)