avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
-mai rau e ca prima echipa MU+S cand foloseste alti termeni,sinonimi in vorbirea curenta ,nu considera corecta varianta respectiva
-a doua echipa citeste din cod si reformuleaza cu alti termeni....
in felul asta stam cu busola dezorientata tot timpul......:(
Na pana la urma cum ramane cu grila cu raspunderea institutiilor publice ? Sa zicem ca cea cu ridicarea am "lamurit-o", desi nu e clara deloc... dar o lamuresc ei in motivarea contestatiei, parca vad ce motivare baga :)))
Degeaba va revoltati pentru exprimari...sensul concursului nu este verificarea capacitatii de memorare...eu sunt de parere ca au fost foarte ok grilele...si pun pariu cu voi ca acasa ati fi facut cu totii 80...dar in sala e alta mancare de peste
mirei2012 a scris:

Degeaba va revoltati pentru exprimari...sensul concursului nu este verificarea capacitatii de memorare...eu sunt de parere ca au fost foarte ok grilele...si pun pariu cu voi ca acasa ati fi facut cu totii 80...dar in sala e alta mancare de peste

Postase careva mai prin iunie o filmare cu Danilet de la o conferinta, vorbind agitat, spunand ca grilele vor fi pe coduri, si sa ne intelegem ca cine stie codurile se va descurca la grile, ceva de genul asta a fost exprimarea lui...
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
adi_09, utilizator
mirei2012 a scris:

:-/

cand te intreaba de ,,camera de consiliu,,/,,cu citare,,/,,48 de ore,,etc nu e de memorare?
eu nu pot fi de acord cu tine.....e de toceala pura.....:))

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)