avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
adi_09 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Zicea Danilet ca in viitorul apropiat, poate chiar la anu, e posibil sa scada numarul de locuri sub 160. De asemenea, s-ar putea ca INM-ul sa nu se mai organizeze anual...cica nu prea se mai elibereaza locuri in justitie, s-a intinerit breasla magistratilor...oare chiar asa o fi?

De data asta il cred... in proportie de 80% sunt tineri la judecatorii, pana in 40 de ani, deci aia pana iasa la pensie, mai trebuie multi ani. Si la restul instantelor tot mai intinerit e personalul, deaia cred ca astea vor fi cam ultimele "trenuri" aceste examene.

Apai ma reprofilez pe teologie ca acolo am auzit ca-s multi care trb sa iasa la pensie...schimb roba de magistrat cu cea de popa..mare chestie...sanatosi sa fim:))
voce ai :))?
Nofacenoname0 a scris:

adi_09 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Zicea Danilet ca in viitorul apropiat, poate chiar la anu, e posibil sa scada numarul de locuri sub 160. De asemenea, s-ar putea ca INM-ul sa nu se mai organizeze anual...cica nu prea se mai elibereaza locuri in justitie, s-a intinerit breasla magistratilor...oare chiar asa o fi?

De data asta il cred... in proportie de 80% sunt tineri la judecatorii, pana in 40 de ani, deci aia pana iasa la pensie, mai trebuie multi ani. Si la restul instantelor tot mai intinerit e personalul, deaia cred ca astea vor fi cam ultimele \"trenuri\" aceste examene.

Apai ma reprofilez pe teologie ca acolo am auzit ca-s multi care trb sa iasa la pensie...schimb roba de magistrat cu cea de popa..mare chestie...sanatosi sa fim:))

Sa stii ca in aceeasi zona te invarti...una se ocupa cu dreptatea pe pamant, celalata dincolo, in celalata viata.
mai e un avantaj....
daca se greseste la procedura raposatul nu invoca exceptii ci accepta tacit toate neregularitatile slujbei.....:D
Am o nelamurire la G3, grila 63.
De ce, pedepsa rezultanta a unui concurs de infractiuni pentru care instanta a stabilit doar pedepse cu inchisoarea, nu poate face obiectul renuntarii la aplicarea pedepsei? Asta in conditiile in care art. 80 alin 3 spune ca in caz de concurs se poate lua daca sunt indeplinite conditiile de la alin 1 si 2 pt fiecare infractiune in parte.
Ce naiba imi scapa?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)