Laura_Lau a scris:
Buna tuturor,
Apropo de intrebarea lui Catalin1980, la ascultarea martorului minor in procedura penala nu e specificat daca depune juramant, iar in cea civila da :). Ce parere aveti depune? Personal merg pe varianta ca nu..
La Obligatii, in afara de tratatul dl. Pop care personal ma pierde cateodata, ce alte carti ati mai studiat?
Si...ca tot vb noi examen si nereusitele noastre...stiti de cursurile ce se organizeaza in vederea pregatirii pt INM la Bucuresti si Cluj? A participat vreunul din voi la ele? Ma roade curiozitatea daca noi pe propriile forte nu am reusi...si am avea nevoie de un astfel de ajutor costisitor si din pacate pe care putini si l-ar permite...
Pana una alta incepem pregatirile pentru anul viitor...poate, poate... :)
La obligatii voi incerca I. Adam, Turcu si Vasilescu, in sensul ca voi merge intr-o librarie sa-i citesc...si ma hotarasc acolo. Nici eu nu ma impac cu mister popcorn:tooth:
Nu zic ca nu sunt si cursuri din alea bune, dar eu mizez pe pregatirea individuala. Si in facultate aveam colegi care mergeau la fiecare curs/seminar, dar din cauza faptului ca nu mancau cartile pe paine n-au facut mare branza...deci prefer metoda arestului la domiciliu, daca intelegi ce zic:))