avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Buna tuturor,

Apropo de intrebarea lui Catalin1980, la ascultarea martorului minor in procedura penala nu e specificat daca depune juramant, iar in cea civila da :). Ce parere aveti depune? Personal merg pe varianta ca nu..

La Obligatii, in afara de tratatul dl. Pop care personal ma pierde cateodata, ce alte carti ati mai studiat?

Si...ca tot vb noi examen si nereusitele noastre...stiti de cursurile ce se organizeaza in vederea pregatirii pt INM la Bucuresti si Cluj? A participat vreunul din voi la ele? Ma roade curiozitatea daca noi pe propriile forte nu am reusi...si am avea nevoie de un astfel de ajutor costisitor si din pacate pe care putini si l-ar permite...

Pana una alta incepem pregatirile pentru anul viitor...poate, poate... :)
Laura_Lau a scris:

Buna tuturor,

Apropo de intrebarea lui Catalin1980, la ascultarea martorului minor in procedura penala nu e specificat daca depune juramant, iar in cea civila da :). Ce parere aveti depune? Personal merg pe varianta ca nu..

La Obligatii, in afara de tratatul dl. Pop care personal ma pierde cateodata, ce alte carti ati mai studiat?

Si...ca tot vb noi examen si nereusitele noastre...stiti de cursurile ce se organizeaza in vederea pregatirii pt INM la Bucuresti si Cluj? A participat vreunul din voi la ele? Ma roade curiozitatea daca noi pe propriile forte nu am reusi...si am avea nevoie de un astfel de ajutor costisitor si din pacate pe care putini si l-ar permite...

Pana una alta incepem pregatirile pentru anul viitor...poate, poate... :)

La obligatii voi incerca I. Adam, Turcu si Vasilescu, in sensul ca voi merge intr-o librarie sa-i citesc...si ma hotarasc acolo. Nici eu nu ma impac cu mister popcorn:tooth:

Nu zic ca nu sunt si cursuri din alea bune, dar eu mizez pe pregatirea individuala. Si in facultate aveam colegi care mergeau la fiecare curs/seminar, dar din cauza faptului ca nu mancau cartile pe paine n-au facut mare branza...deci prefer metoda arestului la domiciliu, daca intelegi ce zic:))
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Inteleg perfect....prefer aceeasi metoda...ma gandeam k ii pregateste pt interviu si rationament..habar nu am ce si cum dar na oricum nu mi-as permite :)). Inainte pe obligatii studiasem Statescu si Birsan personal eram multumita :)), dar pe noul cod nu figureaza :P.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
Laura_Lau, utilizator
-minorul tr sa depuna juramant in pr penala,pe vechiul cod era un art expres care il exonera de obligatia asta ,in prezent nefiind o derogare printr-un art inseamna ce e procedura de drept comun sub aspectul asta

-reusita la examen tine de memorarea codurilor si de doctrina lui Boroi si Udroiu,meditatiile sunt bani pe fereastra.....
Laura_Lau a scris:

Inteleg perfect....prefer aceeasi metoda...ma gandeam k ii pregateste pt interviu si rationament..habar nu am ce si cum dar na oricum nu mi-as permite :)). Inainte pe obligatii studiasem Statescu si Birsan personal eram multumita :)), dar pe noul cod nu figureaza :P.

Pt. interviu trb citita cartea lui Danilet si discutiile de pe grupul de fb ,,Interviu INM,,
Pt. rationament trb exersate cat mai mult probleme la analitic...parerea mea.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)