avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
iuli_c a scris:

-minorul tr sa depuna juramant in pr penala,pe vechiul cod era un art expres care il exonera de obligatia asta ,in prezent nefiind o derogare printr-un art inseamna ce e procedura de drept comun sub aspectul asta

-reusita la examen tine de memorarea codurilor si de doctrina lui Boroi si Udroiu,meditatiile sunt bani pe fereastra.....

Eu o sa apelez la aceste cursuri exorbitant de scumpe doar daca stiind la perfectie codurile si aprofundand doctrina, nu as reusi sa iau:D
Iuli_c da ai gandit bine...oricum daca inainte era expres prev ca nu depune era bine daca se specifica in noul cod ca depune....ca te poate duce in eroare :))
iuli_c a scris:

-minorul tr sa depuna juramant in pr penala,pe vechiul cod era un art expres care il exonera de obligatia asta ,in prezent nefiind o derogare printr-un art inseamna ce e procedura de drept comun sub aspectul asta

-reusita la examen tine de memorarea codurilor si de doctrina lui Boroi si Udroiu,meditatiile sunt bani pe fereastra.....

Asa este iuli_c.Si minorul trebuie sa depuna juramantul pe noul cod.Desi mi se pare o aberatie.Ce valoare poate avea juramantul in mintea unui copil
OvidiuDanut a scris:

iuli_c a scris:

Eu o sa apelez la aceste cursuri exorbitant de scumpe doar daca stiind la perfectie codurile si aprofundand doctrina, nu as reusi sa iau:D

MU are ,,doctrina proprie,,inspirata din jurisprudenta pe care o considera importanta
ex -speta cu toporul = act de complicitate intelectuala,unde poti gasi?:(
Si eu am avut dubii la acea grila, dar trb tinut cont de faptul ca autorul nu a folosit toporul...se putea rezolva si fara sa cunosti jurisprudenta de prin cartile lui..parerea mea.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)