avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
a_diaconu a scris:

[ link extern ]

Astea sunt baliverne de-ale jurnalistilor, cica ”potrivit informatiilor noastre”, care sunt acele informatii ? Oricine s-ar fi dus la ziar si ar fi declarat orice, ar fi scris la fel de usor ca s-a fraudat concursul. Eu nu cred ca au existat fapte de frauda sau copiat. Dupa mintea mea mai inchisa sau mai deschisa, eu zic ca e aproape imposibil sa copiezi, avand in vedere conditiile de desfasurare, nici chiar cu ajutorul unui om din interior, in afara de faptul daca iti da raspunsurile (ceea ce cred ca e cam imposibil).
Nu te poate ajuta nimeni la un asemenea examen, nici macar un judecator, lasand la o parte faptul ca nici el nu stie rezolva subiectele, mai este si problema cu specializarea, chiar daca te-ar ajuta la civil, la penal nu cred ca s-ar descurca atat de bine, si invers. Si nu in ultimul rand nu iti ajunge timpul pentru copiat.
Asa ca sunt doar zvonuri fara temei. De fapt in fiecare an s-a zvonit ca au fost fraude.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
adi_09, utilizator
Daca nu ar fi existat cazuri de frauda nu mai exista nici comunicatul pe site-ul de la inm/csm...nu vreau sa acuz pe nimeni insa la mine in sala s-au plimbat la toaleta incontinuu...ori avand in vedere ca orice minut conteaza in acest examen...nu stiu..
De asta nu am trecut eu de proba juridica...cei care au de la 70 pct in sus nu isi mai pun problema fraudei.E atat de simplu sa dam vina pe frauda,oboseala,caldura din sala,aerul rece din sala,mersul unora la wc,modificarea a 10 grile care initial au fost bifate bine dar la transcriere ne-au mancat degetele si am pus gresit...an de an ne agatam de aceleasi scuze!
Scuzati-mi opinia insa eu asa vad lucrurile!
De acord cu Adi, un articol de doi lei, alarmist și menit să denigreze. :thumbdown:
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
dobitoc, utilizator
Nu am postat acest articol sa-mi justific esecul.
Imi asum esecul. Nu am trecut de prima proba pentru ca nu am fost pregatit corespunzator.
Articolul ataca foarte mult si sunt sigur ca nu au informatii, dar sa nu uitam si de comunicatul CSM-ului. Ceva a existat.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)