avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Articolul ala e o mizerie, la fel ca 99% din mass-media.
Stie cineva ceva despre profesorul Dogaru? A scos o carte de obligatii:
[ link extern ]
iuli_c a scris:

marius1408 a scris:

iuli_c a scris:

te inscrii la meditatiile formatorilor INM care fac subiectele si se rezolva problema
150 de grile -150 de euro ...:))/pe sedinta....
nu la toaleta e frauda.....suntem departe.....;)

Vorbesti in necunostinta de cauza!Nici nu ai idee cati prieteni am care au facut celebrele cursuri in valoare de mii de lei si nu au intrat iar care au intrat au facut-o prin foarte multa truda si sacrificiu.
Eu cred ca daca ne axam asa mult pe zvonistica locul nostru cu siguranta nu e la INM ci mai probabil in fata blocului la spart seminte si la cate o barfa.

au facut prietenii tai meditatii cu doamna G.Raducan...... si nu au luat?

NU.Cu Stanisor si compania.
spre deosebire de contestatia la titlu vizand un titlu executoriu reprezentat de o hotarare judecatoreasca ,cererea de lamurire a unei hotarari judecatoresti

a.poate fi formulata si cu privire la o hotarare nesusceptibila de executare silita
b.se solutioneaza potrivit regulilor procedurii necontencioase
c.este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea in legatura cu care s-a solicitat lamurirea

G3 /nr 35,barem A

b-ambele pr contencioasa
c-ambele sunt supuse acelorasi cai de atac

e corect rationamentul ?

grila spune '' spre deosebire", deci, ce difera intre cele doua, nu ce se aseamana

iuli_c a scris:

spre deosebire de contestatia la titlu vizand un titlu executoriu reprezentat de o hotarare judecatoreasca ,cererea de lamurire a unei hotarari judecatoresti

a.poate fi formulata si cu privire la o hotarare nesusceptibila de executare silita
b.se solutioneaza potrivit regulilor procedurii necontencioase
c.este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea in legatura cu care s-a solicitat lamurirea

G3 /nr 35,barem A

b-ambele pr contencioasa
c-ambele sunt supuse acelorasi cai de atac

e corect rationamentul ?

am vazut ,,spre deosebire ,,ma refer la ce am scris la b,c /pe fond dc e corect?
adica ambele pr cont/aceleasi cai de atac?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)