avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Ice Hellene a scris:

De obicei, dupa ora 16 afiseaza. Eu sunt curioasa de rezultatul general. :) Succes, Elena, poate iti surade sansa!


multumesc din suflet! sper sa dau o veste buna. si daca am trecut de 70, am trecut cu putin peste.
Oau! Subscriu. Mult succes in continuare, jpriest88!
jpriest88 a scris:

iulia_v44 a scris:

Daca nu ar fi existat cazuri de frauda nu mai exista nici comunicatul pe site-ul de la inm/csm...nu vreau sa acuz pe nimeni insa la mine in sala s-au plimbat la toaleta incontinuu...ori avand in vedere ca orice minut conteaza in acest examen...nu stiu..


Buna!

Fiecare minut conteaza? Hai sa fim seriosi... daca stii, in 4 ore este timp sa mananci o pizza si sa bei 2 beri. Am luat peste 80 la juridic si am iesit in 2 ore si 15 minute din sala. Dupa ce am retranscris 70 de grile, pentru ca am gresit.

Am fost la supraveghere la examen in acest an. Am fost intr-o sala cu 90 de oameni. Am mers de vreo 30 de ori pana la baie, cu unii chiar de 2 ori. Desi ei nu stiau, mai intram in baie sa vad daca se aude ceva (pipi). Nimeni nu a stat la baie mai mult decat e normal. Am verificat fiecare nasture de la fiecare candidat. Fiecare pereche de ochelari. Fiecare ceas, desi erau toate pe banca. Si cat timp nu eram la baie, ma plimbam printre banci. Pot sa spun cu mana pe inima ca in sala in care am fost, nu au fost probleme.

Nu sunt inchis la minte, sunt sigur ca in fiecare an sunt cativa oameni care intra nu tocmai pe merit (mai ales dintr-un judet... stiti voi care). Dar sunt putini, foarte putini. Stiu ca e frustrant, mai ales ca am fost extrem de aproape de a intra prima oara cand am dat. Si nu aproape in sensul ca am luat 50 la grile, ci am fost foarte putin sub linie la final, dupa 3 probe. In momentul acela te poti gandi: "daca nu erau aia 5 (sau 2, sau 3)...". Daca iei sub 70 de grile, nici nu merita sa te consumi cu fraude si alte mizerii. Ba mai mult, sunt niste scuze penibile.

Daca iti doresti cu adevarat si esti facut pentru asa ceva, nu te poate opri NIMENI sa intri.



Oau! Subscriu. Mult succes in continuare, jpriest88!
multumesc de incurajari! stiu ca si tu esti la fel ca mine...ai dat de mai multe ori...sper sa avem bafta!
Npc! Am mai dat o sg data, iar acum nu cred ca am vreo sansa. Oricum, nu conteaza, pt ca voi da pana voi intra. :)

Priest, anul acesta cele 4 ore au ajuns la limita, am iesit cu vreo 20 minute inainte, iar sala era plina, au fost subiecte care iti puneau logica la munca. Am mai dat in 2012, cand am iesit dupa nici 2 ore si am facut 66. In mare, ai dreptate, daca vrei sa intri si ai capacitatea sa o faci, nimic nu te poate impiedica. Succes in continuare!
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2014
Ice Hellene, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)