marius1408 a scris:
absolventa3 a scris:
Imi puteti spune de pe ce invatati la procedura civila__???
Multumesc. Este urgent. Eu am aceasta carte si nu stiu cat de buna este!!! si daca este dupa noul cod.. asa se pare insa ca ar fi dupa noul cod ...
Asta ... Drept procesual civil. Drept executional civil. Arbitraj. Drept notarial....
Curs de baza pentru licenta si masterat, seminare si examene
Autor: Viorel Mihai Ciobanu, Traian Cornel Briciu, Claudiu Constantin Dinu
Publicat de: Editura National
Colectia: Cursuri
Data aparitiei: Septembrie 2013
Eu invat de pe aceasta carte,nu este stralucita insa nu prea ai alternative si sa stai acum sa citesti codul adnotat al lui Boroi eu zic ca e cam tarziu...pt ce avem noi nevoie cartea aceasta coroborat cu codul este suficient.Sa nu mai vorbim de faptl ca Briciu este directorul Inppa ;)
Si eu mi-am achizitionat la procedura civila tot cursul acesta ai carui autori sunt dl Briciu si dl Ciobanu. Plus Codul, bineinteles. Din ce am rasfoit pana acum mi se pare ca are o exprimare accesibila, fiind usor de inteles...in concluzie, merge repede (avand in vedere timpul pe care (nu) il avem). Combinata cu codul cred ca este arhisuficient. Nu va mai faceti probleme atat de mult de pe carte invatati, cel putin nu la procedura civila. Materia e aceeasi, lucrurile elementare, de baza, sunt aceleasi, mai ales daca combinati si cu codul. In situatia in care se dadea si sinteza era de inteles, avand in vedere ca exista un barem strict ce trebuia respectat.
Am auzit si de cartea de dr.procesual civil de la nomina lex ca ar fi buna (doar de aceasta si de cea de drept civil, anumite capitole), chiar si pentru situatia in care s-ar fi dat sinteza.
Multa bafta si spor!