avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
Multumesc Madalina pentru raspuns. Tu stai bine de tot. Eu mai am penalul si procedura cu diferenta ca acum studiez zi si noapte deci mai repede. Teste am de Raducan, Udroiu, Urs, etc. Muulte. Abia astept sa termin odata cu tocitul asta. Cam la finele lui iulie inchei, cel putin asa am calculat eu.
Bafta tuturor!
Madalina...la procedura penala si civila ce carti ai citit?
la procedura penala am cartea lui Udroiu insa m-am axat mai mult pe cod. Am citit si din udroiu insa e super stufoasa. Sunt doua volume. Iar la procedura civila pot zice cam am reusit sa citesc de doua ori cele doua volume din Tabarca. Mi s-a parut usoara si pe intelesul tuturor. Insa la procedura civila am citit si din cod pentru ca in Tabarca nu ai si contestatie in anulare si revizuire si nici executarea silita.
La NCPC....
... La probe.... nu avem Mijloacele Materiale de proba si cercetarea la fata locului?
... La masurile asiguratorii si sechestul asigurator stie cineva daca avem si dispozitiile referitoare la sechestul asigurator ale navelor civile?
oki..am inteles..multumesc pentru raspuns :)

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)