Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.
O lamurire: Daca un consilier juridic are 7 ani vechime, este definitv prin efectul legii, nu poate sa se inscrie la examentul pentru avocatii definitivi?
Va multumesc!
raspunsul il gasesti in Decizia UNBR de aprobare a regulamentului de examen in avocatura
Din ce retin se conditioneaza accesul la examenul de avocat definitiv persoanelor care au profesie juridica definitiva obtinuta in urma unor examene scrise la disciplinele drept civil si penal
ai putea sa dai un telefon la barou
Madalina la Penal general si special invat din fise si ma uit si in cod dar codul este fff putin si nu poti atinge nici macat baremul cu informatiile din acesta.
Madalina la Penal general si special invat din fise si ma uit si in cod dar codul este fff putin si nu poti atinge nici macat baremul cu informatiile din acesta.
cel putin anul trecut, la stagiari, intrebarile au fost facute pe cod, de ce sa nu fie suficient?
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)