avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
Si eu deja am inceput sa fac actele. Vreau sa le depun in prima zi ca sa am timp in caz ca se intampla ceva. Adeverinta de la psihiatru am gasit cu 40 lei in Bucuresti. Cea de la medic familie nu se taxeaza. Deci si eu am sa depun doua separate de aceea intrebam.
Trebuie sa adaug vreun timbru ceva la acestea?
La mine se taxeaza si aerul pe care il respir.
Ma costa 20 lei adeverinta medic familie, 30 lei de la psihiatru, 15 lei cazier judiciar, 36 lei legalizari acte.

Nu se adauga niciun timbru.
esti un caz norocos daca ai dat 36 de lei pt legalizari, mie pt 10 pg mi-a luat 110 lei. nu inteleg de ce le trebuie si foaia matricola.... in orice caz, din cate cunosc acea adev de la psihiatru trebuie sa fie timbrata si costa in jur de 50-100 lei, depinde de cabinet
Sincer nu am auzit de vreun timbraj al adeverintei de la psihiatru. Nu mi-a spus nimeni de asa ceva. Voi vedea la fata locului. La mine la notariate depinde la care mergi, taxeaza cate 4 lei pentru fiecare pagina de legalizat.
Atunci sunt o norocoasa.
Toate detaliile privind depunerea dosarului sunt centralizate aici: [ link extern ] .

Poate cineva sa imi recomande un medic psihiatru la care sa ma duc in Bucuresti pentru a-mi elibera adeverinta? Multumesc frumos.

[EDIT] Nu stiu de ce, dar linkul postat de mine duce pe pagina principala a baroului. Trebuie sa intrati pe site-ul baroului bucuresti - www.baroul-bucuresti.ro, iar in completarea URL-ului scrieti: /stire/examen-de-primire-in-profesie-2014 :)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2014
OliviaD, utilizator

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)