avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
buna ziua, pentru dosarul de inscriere la exam de primire in profesie avem nevoie de diploma de licenta in copie legalizata? multumesc
romarta123 a scris:

buna ziua, pentru dosarul de inscriere la exam de primire in profesie avem nevoie de diploma de licenta in copie legalizata? multumesc

Da. Citez "- diploma de licenţă în copie legalizată; în cazul în care diploma de licenţă a fost
obţinută după anul 1995, se va depune şi copia legalizată a foii matricole eliberată
de facultatea absolvită;" (Decizia din 8 iulie)
Ma poate lamuri si pe mine cineva, va rog, in legatura cu certificatele referitoare la starea de sanatate si certificatul psihologic, si anume, de unde ar trebui sa le luam (si sa facem evaluarea)? :sorry:
In regulament scrie: "- certificat privind starea de sănătate a candidatului, incluzând şi o evaluare psihiatrică; certificatul se eliberează de entităţile desemnate de către consiliile barourilor şi vor fi menţionate în anunţul de examen făcut de fiecare barou;"
M-am uitat si pe acest anunt: [ link extern ] / ,
dar nu apare nimic legat de entitatile desemnate de barou... :-/

Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2014
Georgy19, utilizator
Madalina28, tu ce carti de grile ai? Cum faci acuma dimineata repeti si dupa treci la grile sau cum? Astept raspuns:)
Eu din luna noiembrie anul trecut am invatat toata materia zi de zi fara nicio pauza. Abia de o luna am inceput sa lucrez grile dupa ce mi-am sedimentat toata materia. E nevoie de timp indelungat pentru a studia materia. Nu e suficient sa inveti dimineata si seara sa faci grile.

Acum la grile imi dau seama ce stiu din materie si ce nu stiu bine. Dupa ce termin grilele voi relua materia pe care nu o stapanesc bine.

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)