Nofacenoname0 a scris:
mirei2012 a scris:
Zic eu prima...71 peste 10 la fiecare ...dar nu stiu de am trecut un rezultat...care nu e in calcul ...da imi anuleaza lucrarea #-o
Grilele n-au fost usoare...totusi se puteau face...dar alea cat lungi cat o zi de post mi-au mancat ficatii
Cand se pun rezultatele?
Felicitari pt. punctaj, mirei! Ce zici de anularea lucrarii, cum sa ti-o anuleze?:-/
Am rezolvat si eu grilele...la civil si proc civila mi s-au parut destul de dficile, dar nu ca alea de la inm. Penalul si proc. penala au fost usoare. Am gresit-o pe aia cu strainul aflat in legitima aparare...pai cum drecu, nu era vorba ca efectul legitimei aparari se extinde asupra participantilor....deci nu se mai analizeaza imputabilitatea...of of...grila aia trb anulata.
Si eu pe aceia pe acelasi considerent ...cum as da-o in examen le-am busit ca la INM am gandit-o ca la barou si invers :P
Spune regulamentul ca trebuie sa completezi toate grilele chiar daca nu stii raspunsul...aveai var 4 in care spune ”nu stiu”. Eu am lasat vreo 4 la sfarsit ca nu eram sigura si le mai bibileam...la una n-am pus rezultatul pe foaia mea dar cred totusi ca am notat-o pe cea de examen.
La proc pen am gresit multe...unele usoare din neatentie...si la proc civila...am mers bine la Oepa civil si penal....sper sa fie bine.
Probabil pe vineri sambata dau rezultatele...nu mai am rabdae sa citesc pe programul de concurs...nici nu stiu si nici nu caut sa vad prin care panarama de hotarare a UNBR-ului este...am o greata maxima :strambatura:
Nono grila 95 ...eu stiam naibii...competenta teritoriala poate fi invocata pana la inceperea cercetarii...termen de decadere...grila 1 intrebarea 95...da var de raspuns si b conflictul de competenta...dar nu mai avea cum ca deja audia martori...la drecu :-/