lavinia1986 a scris:
Cu grila aceea a fost la fel pentru toata lumea.Au venit in mijlocul examenului cu "dispozitii oficiale de la Bucuresti".Imi venea sa vomit cand ii auzeam,la propriu...Plus ca nu ne-au lasat sa ne luam foile cu subiectele...trebuia sa stam pana la ora 3 sa le luam.Pana atunci isi faceau supa pe ele.Si la ora 3 trebuia sa stai acolo ca si tiganii la usa cortului sa asculti cand ti se striga numele din n sute de oameni.Asa ceva!!!!Dar asa ceva!!!Si ni se spunea in sala,cand toti le sareau in cap supraveghetorilor ca asa ceva nu e posibil, ca "bucurati-va ca vi se acorda si aceasta posibilitate".Adica...poftim?????? Astia se cred un fel de Dumnezeu care ne fac noua niste favoruri extraordinare.
Lavinia, pe voi macar v-a strigat cineva, noua insa, ne-au pus grilele in cutii, repartizate pe sali si ni le-au lasat pe jos in curtea facultatii, sa ne strangem ca porcii la troc, sa ne calcam pe picioare gasindu-ne grilele. Plus ca ne-au tratat ca pe niste instrumente de facut bani (din taxa), mi se pare culmea NESIMTIRII si RUSINII sa nu-ti permita sa bei o gura de apa in timpul examenului si sa nu te lase sa mergi macar o data la baie pt satisfacerea nevoilor fiziologice.
Imi vine sa vars cand ma gandesc ca acesti oameni sunt cei care ne examineaza....
RUSINE LOR ca se preteaza la asa ceva!!!!!!