avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
oanaly a scris:

lavinia1986 a scris:

Cu grila aceea a fost la fel pentru toata lumea.Au venit in mijlocul examenului cu "dispozitii oficiale de la Bucuresti".Imi venea sa vomit cand ii auzeam,la propriu...Plus ca nu ne-au lasat sa ne luam foile cu subiectele...trebuia sa stam pana la ora 3 sa le luam.Pana atunci isi faceau supa pe ele.Si la ora 3 trebuia sa stai acolo ca si tiganii la usa cortului sa asculti cand ti se striga numele din n sute de oameni.Asa ceva!!!!Dar asa ceva!!!Si ni se spunea in sala,cand toti le sareau in cap supraveghetorilor ca asa ceva nu e posibil, ca "bucurati-va ca vi se acorda si aceasta posibilitate".Adica...poftim?????? Astia se cred un fel de Dumnezeu care ne fac noua niste favoruri extraordinare.

Lavinia, pe voi macar v-a strigat cineva, noua insa, ne-au pus grilele in cutii, repartizate pe sali si ni le-au lasat pe jos in curtea facultatii, sa ne strangem ca porcii la troc, sa ne calcam pe picioare gasindu-ne grilele. Plus ca ne-au tratat ca pe niste instrumente de facut bani (din taxa), mi se pare culmea NESIMTIRII si RUSINII sa nu-ti permita sa bei o gura de apa in timpul examenului si sa nu te lase sa mergi macar o data la baie pt satisfacerea nevoilor fiziologice.
Imi vine sa vars cand ma gandesc ca acesti oameni sunt cei care ne examineaza....
RUSINE LOR ca se preteaza la asa ceva!!!!!!

La noi, la Bucuresti, Palatul Facultatii de Drept, nici macar nu au pus ciornele in cutii. Le-au insirat pur si simplu pe jos, pe marginea aleii. Le-a fost si frica sa ne anunte cand le-au insirat. Noi, sute de oameni, asteptam intr-un loc, si ei le-au insirat in alt loc, anuntandu-ne ulterior.
bellabianca52 a scris:

Oricum contestatiile nu au valoare. Eu am facut la toate materiile. Am tinut sa le precizez ca nu au respectat hotararea pt av stagiari examenul are aplicabilitate teoretica.
smenboom a scris:

La ce ati mai depus contestatie?

DECIZIA NR. 128/08 iulie 2014
Art. 6

(4) Subiectele pot avea și caracter aplicativ, constând în rezolvarea unor cazuri practice pe baza cunoştinţelor teoretice ale candidaţilor. Vor fi declaraţi admişi candidaţii care vor obţine cel puţin 10 puncte la fiecare disciplină în parte şi un punctaj total de cel puţin 70 de puncte.
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2014
Admin, administrator
ma scuzati. Am citit mai bine si am vazut exceptia. Mama ei de exceptie. La momentul ala nu am mai gandit asa. Abia de acum ma reculeg si incerc sa uit acest cosmar.
Madalina28, nu ai trecut??? Erai chiar "pe felie" cu materia.Si cu punctajul obtinut in urma grilelor la INM.
La grila 4 intrebarea 57 se refera la procedura necontencioasa. Parca nu am avut in bibliografie pro necon. Am avut??? Sincer nu am citit....

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)