oanaly a scris:
lavinia1986 a scris:
Cu grila aceea a fost la fel pentru toata lumea.Au venit in mijlocul examenului cu "dispozitii oficiale de la Bucuresti".Imi venea sa vomit cand ii auzeam,la propriu...Plus ca nu ne-au lasat sa ne luam foile cu subiectele...trebuia sa stam pana la ora 3 sa le luam.Pana atunci isi faceau supa pe ele.Si la ora 3 trebuia sa stai acolo ca si tiganii la usa cortului sa asculti cand ti se striga numele din n sute de oameni.Asa ceva!!!!Dar asa ceva!!!Si ni se spunea in sala,cand toti le sareau in cap supraveghetorilor ca asa ceva nu e posibil, ca "bucurati-va ca vi se acorda si aceasta posibilitate".Adica...poftim?????? Astia se cred un fel de Dumnezeu care ne fac noua niste favoruri extraordinare.
Lavinia, pe voi macar v-a strigat cineva, noua insa, ne-au pus grilele in cutii, repartizate pe sali si ni le-au lasat pe jos in curtea facultatii, sa ne strangem ca porcii la troc, sa ne calcam pe picioare gasindu-ne grilele. Plus ca ne-au tratat ca pe niste instrumente de facut bani (din taxa), mi se pare culmea NESIMTIRII si RUSINII sa nu-ti permita sa bei o gura de apa in timpul examenului si sa nu te lase sa mergi macar o data la baie pt satisfacerea nevoilor fiziologice.
Imi vine sa vars cand ma gandesc ca acesti oameni sunt cei care ne examineaza....
RUSINE LOR ca se preteaza la asa ceva!!!!!!
La noi, la Bucuresti, Palatul Facultatii de Drept, nici macar nu au pus ciornele in cutii. Le-au insirat pur si simplu pe jos, pe marginea aleii. Le-a fost si frica sa ne anunte cand le-au insirat. Noi, sute de oameni, asteptam intr-un loc, si ei le-au insirat in alt loc, anuntandu-ne ulterior.