juridiconline a scris:
TonyP, prin televiziune s-au rezolvat majoritatea problemelor. Nu am vazut la stiri nimic legat de noi si nu suntem 2,3, ci aproape 5000 de candidati. Primul pas este televiziunea.
Al doilea, in ceea ce ma priveste, am un punctaj la limita celor 70 necesare.Voi contesta din nou 4 intrebari: intrebarea cu mostenirea care nu era in tematica si ar trebui sa primim toti un punct, situatia inadmisibila de completare in examen intrebarea cu cererea de aratare a titularului, in aceleasi conditii toti ar trebui sa primim un punct, si 2 intrebari de la OEPA - G3, intrebarile 13 si 20 unde am bifat doar raspunsul complet(care il include si pe cel incomplet de altfel), iar ei au spus ca si cel incomplet este valabil, caz in care solicit sa se ia in calcul aceste intrebari si daca s-a raspuns doar cu varianta completa, deoarece aceasta situatie nu denota necunoasterea problematicii, ci doar lipsa lor de bun simt. Pentru contestarea acestor intrebari merg si in instanta. Daca mai sunt si altii cu aceleasi observatii putem sa-i actionam impreuna in instanta.
Ma bucur ca ai sesizat si tu aceasta greseala la OEPA ( intrebarea cu o varianta completa iar alta incompleta) si totodata ma intristez si mai tare cand vad aceasta rea vointa vadita din partea lor. Si eu voi incerca sa mai fac o contestatia chiar dupa afisarea notelor si chiar dupa validarea lor, deoarece greselile care exista in acest moment nu pot fi ascunse sub pres, sper asta..