Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.
Plangere la DNA ar trebui. Ca aia si stiu cu cauze justificative. cu gratiere, stiu carte. Sa le explice lor cum sta treaba. Arestati ar trebui aceste forme de viata, antropoizi, bagati in custi ptr binele societatii.
Si cei care sunt din Bucuresti ar trebui sa ia un avocat...sau un profesor de la drept sau etc si sa se duca la televiziuni. Ptr ca nu ajunge ca doar sa valideze unele intrebari si altele nu. Daca ei au revazut intrebarile si in loc sa corecteze greselile au mai facut inca una in plus. Aici deja trebuie plangere penala.
Asa s-a intamplat la medicina akm ceva ani si asa au facut studentii. La televiziuni, plangeri si s-a rezolvat. S-a transformat in scurt timp in cel mai corect examen. Deaia zic ca si aici ar trebui la fel.
Buna ziua colegi.
Felicitari celor care au luat acest examen - fiasco.
Felicitari celor care am luptat si am fost victimele lor.
Eu am picat cu brio la NCPC unde nu stiu cine si cum a conceput grilele ale cred ca a fost beat cand le-a facut. Am trecut la restul si puteam intra. Aproape 60 dupa contestatii acum. M-a ingenunchiat si OEPA unde a fost incredibil de greu am luat doar 50% - mai greu ca la Penal si NCPP + incredibil sa ne trieze cu statutul avocatului care trebuia sa ne ridice nota!
Nu stiu ce o sa fac mai departe. Sunt dezgustata de nesimtirea lor de cum ne-au aruncat lucrarile pe jos la Fac de Drept in Buc.
Sa ne linistim intai si mai vedem apoi. Sunt curioasa sa vad cati au intrat in final!
Succes si fruntea sus urez tuturor noua care ne-am chinuit atat sa ne aratam noua mai intai ca suntem capabili caci pentru ei suntem un nimic !! Am vazut si simtit asta luni.
Dupa 6 ani de munca prin scoli + includ si masterul terminat cu 10 - isi bat joc de noi!
Si apropo de cei care blameaza Spiru Haret am terminat Spiru cu 9,80 apoi master la Sibiu cu 10! Am picat la barou cu aproape 6! Deci si la Spiru sunt oameni capabili!!!
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)