avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2014

Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.

Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc.
TonyP, prin televiziune s-au rezolvat majoritatea problemelor. Nu am vazut la stiri nimic legat de noi si nu suntem 2,3, ci aproape 5000 de candidati. Primul pas este televiziunea.
Al doilea, in ceea ce ma priveste, am un punctaj la limita celor 70 necesare.Voi contesta din nou 4 intrebari: intrebarea cu mostenirea care nu era in tematica si ar trebui sa primim toti un punct, situatia inadmisibila de completare in examen intrebarea cu cererea de aratare a titularului, in aceleasi conditii toti ar trebui sa primim un punct, si 2 intrebari de la OEPA - G3, intrebarile 13 si 20 unde am bifat doar raspunsul complet(care il include si pe cel incomplet de altfel), iar ei au spus ca si cel incomplet este valabil, caz in care solicit sa se ia in calcul aceste intrebari si daca s-a raspuns doar cu varianta completa, deoarece aceasta situatie nu denota necunoasterea problematicii, ci doar lipsa lor de bun simt. Pentru contestarea acestor intrebari merg si in instanta. Daca mai sunt si altii cu aceleasi observatii putem sa-i actionam impreuna in instanta.
La penal sunt 3-4 intrebari gresite. Eu in principiu fac plangere penala. Au revezut subiectele. Gratierea cauza care in inlatura rasp penala? Sunt f multe intrebari. Examenul este trucat. da sunt 5000 dar nu-i vad aici sa protesteze. Indiferent de rezultat... Acesti oameni trebuie sa-si dea demisia ptr mascarada si sa raspunda penal ptr abuz in serviciu. Au revazut subiectele.Le-au analizat. Este clar ca fac aceste lucruri cu intentie. Nu din greseala. SI eu am picat tot la limita. Dar dc nu ar fii fost acele greseli evidente as fii fost intrat. Nu trebuie sa ne gandim doar la noi. Sa ni se rezolve noua problema. Trebuia mascarada asta sa inceteze odata ptr totdeauna In fiecare an sunt probleme . Anu asta mai rau ca niciodata.NU m-ar consola doar sa intru. Vreau sa vad aceste persoane ca raspund cu functia si penal. Atlfel...chiar dc se rezolva problema anu asta... la anu va fii mai rau. De la an la an s-au agravat ptr ca nu am facut nimic. Si asta din ce imi zic alti colegi.
Vom demara o campanie in mass-media impotriva acestor infractori.
In felul acesta trebuie sa se auto-sesizeze si DNA-ul. Sau il vom sesiza noi.

Campania va cuprinde aducerea in atentie si a infractiunilor din anii trecuti, cand in urma contestatiilor la punctajul obtinut la proba scrisa, unor concurenti li s-a marit nota cu cate 3 puncte la fiecare materie, pentru a trece. Aceste infractiuni nu sunt prescrise.

Acesti infractori vor continua in acelasi mod, daca nu ii oprim.

Vom incropi forma initiala a petitiilor chiar azi. Multe publicatii si televiziuni au posibilitatea de a trimite materiale foarte simplu, chiar pe internet. In plus sigur avem printre cunoscuti si jurnalisti.
Si eu sunt una printre cei picati in mod sigur, dar vreau sa vad ce rezultate afiseaza ei, nu stiti exact cand se vor publica rezultatele in mod oficial?
Intreb si eu prostita ce avea grila 51 din G1...cea cu sechestrul...raspunsul corect e a...fara c...ca se ataca cu apel nu recurs art 956 Cpc?

Stati ca 958 completeaza...mai al dracului ca prima oara n-au stiut
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2014
mirei2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)