Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa Noul Cod Penal vor aparea in primavara lui 2014..... Eu am cumparat lucrarile lui Mihail Udroiu editia 2013, dar au la baza codul penal inca in vigoare si nu Noul Cod Penal.
Mai bine alege Liviu Pop. Am invatat si eu dupa Paul Vasilescu insa mi se pare extrem de greoi. Trebuie sa cunosti perfect disciplina ca sa ajungi sa il intelegi pe Paul Vasilescu. Are un mod de abordare pe care eu nu l-am inteles. Dar daca ai timp nu strica sa treci odata prin tratatul sau.
Eu m-am apucat de penal; odata cu intrarea in vigoare a noului cod, ar fi bine sa citim in paralel( adica sa si invatam modificarile...)?...poate nu se dau la examen, dar daca se vor da? E adevarat ca nu avem tematica inca, dar, dupa ce vom ingurgita totul, vom mai avea putere ca in preajma, sa absorbim si noutatile...? Ce ziceti?... As dori si parerea unui coleg de suferinta care are posibilitatea de a se consulta cu un avocat...
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)