Buna ziua,sunt intr-o situatie dificila cu copilul meu de 6 ani jumatate,
In data de 20 iulie am fost agresata cu pumnii in cap de catre tatal copilului meu, am fost amenintata cu moartea, injurata… am inceput sa strig dupa ajutor si la usa noastra a apraut o vecina care a incercat sa ne linisteasca ptr.ca ne facem de ras…etc.
Am reusit pret de cateva minute (10) sa- inregistrez momentul cand imi dadea pumni si a venit vecina la usa noastra. In acea seara el i-a spus si vecinei ca pleaca, a smuls unitatea centrala de la calculator si a plecat.
Aceste lucruri s-au petrecut sambata seara pana in ora 24.00. Luni dimineata la ora 4,00 s-a intors si s-a culcat, fiind beat.
A doua zi i-am facut bagajele ptr.a pleca asa cum a promis si dupa amiaza am schimbat yala de la usa, acasa fiind si el. Nu a spus nimic si nu a mai venit acasa pana a doua zi pe la ora 3 dimineata cand usa era incuiata.
A lipit yalele cu picatura si partea de jos a usii. Dimineata am plecat cu copilul la un spital universitar in alta localitate si am rugat o ruda sa vina ptr a schimba yala din nou intrucat nu se putea inchide usa.
Bineinteles ca avand mutatie in apartamentul meu proprietate personala, considera ca este dreptul lui sa locuiasca acolo pana probabil o sa-i fac un proces ptr.evacuare, care dureaza si chiar nu-mi pot permite financiar.
Am venit acasa de la spital dupa 2 saptamani,nu am putut intra in casa, m-am dus la o ruda si a doua zi am facut plangere penala si am sesizat protectia copilului unde am cerut ordin de protectie ptr.mine si copil.
Intre timp s-au audiat 2 martori, vecina si o ruda si i s-au trimis 2 invitatii pe care nu le-a onorat.
Imi puteti spune cate invitatii poate amana?
Cat de valabila este acea inregistrare pe care am facut-o cu frica in oase, neavand un certificat medico-legal intrucat imi era foarte rusine sa fac acest lucru in ziua de luni si m-am mobilizat doar dupa ce am discutat cu prieteni, de la politie spunandu-mi ca inregistrarea daca nu a fost autorizata nu e valabila…
Cat de repede se misca cei de la protectia copilului si violenta in familie intrucat este destul de dificil sa stai pe capul altor familii…?
Ce alte solutii puteti sa-mi dati… va rog am nevoie de suport ptr. ca nu stiu cum sa mai fac fata situatiei si presiunilor celui mic de a ajunge acasa,cata rabdare sa am ….?
E dreptul dvs sa va parasiti domiciliul ca doar nu sunteti arestat la domiciliu. Pt ca dansul a schimbat yala, ii puteti face plangere pt tulburare d eposesie.
Puteti cere evacuarea lui si reintegrarea in domiciliu.
Nu va inteleg rusinea cand e vb de certificat medico-legal si nu imi dau seama deloc cum l-ati inregistrat in timp ce va batea, adica cum sa va ganditi la asta si nu cum sa scapati din clinci?
Nici eu nu stiu, am pus mana pe telefon sa sun la 112 si am apasat pe inregistrare, in mintea mea era doar intrebarea oare ma crede cineva?
si cat s-a dus pana la bucatarie sa mai bea ceva am pus pe inregistrare, frica fiindu-mi ca ma va auzi daca vorbesc la telefon sau ca nu va veni nimeni, nici eu nu stiu prea multe. Oricum de frica faci tot felul de lucruri... poate chiar stupide la prima vedere insa atunci pe moment reactiile sunt.... aiurea.
Copilului meu ii este dor de tatal sau, o sa-l duc luni la firma lui sa il vada, nu vreau sa il chinui mai mult, el il iubeste si il vad ca sufera. Nici nu stiu daca fac bine sau nu in sensul ca nu o sa-i mai pot desparti.
Ma asteptam sa fie rational si sa ma anunte ca se muta si vrea o relatie cu fiul sau,
Luni merg sa vad cand se da termenul si d-zeu inainte... oricum si fosta lui sotie a scapat greu de el... asa ca nu trebuia sa cred ca va fi altfel
Mai doamna... eu nu inteleg ceva: declaratia aceea notariala de retragere a dreptului de domiciliu in locuinta dvs. ati dat-o? Ati inregistrat-o la sectia de politie de care apartineti? Faceti asta, urmariti o zi cand nu e acasa, schimbati usa, yala, ce mai e pe acolo si faceti-i hainele pachet la intrarea in bloc. Daca vine cu scandal, sunati la 112 si-l ia pe sus (puteti sa le dovediti ca aveti deja plangere impotriva individului depusa la politie). Puteti sa-i spuneti ca daca nu se potoleste, ii povestiti sefului/colegilor (inteleg ca lucreaza la o firma) cam ce fel de persoana este si-i aratati si plangerea la politie si protectia copilului, ca vad ca ii pasa foarte mult sa nu se faca de ras.
declaratia aceea nu este de nici un folos, avand mutatie trebuie hotarare judecatoreasca,luni ma duc sa va cand este procesul pentru protectie si nu stiu cand se va urni protectia copilului, nu au facut chiar nimic.Intradevar singurul lucru de care ii este frica este rusinea de ceilalti, eu stau cu cel mic de o luna de zile la rude.
S-a dus la politie si a declarat ca nu e nimic adevarat, politistul a spus ca probele mele nu sunt prea solide, avocatul mi-a spus ca am nevoie de doi martori beton care sa si minta daca este nevoie.
Nici nu stiu cam cum sa arate declaratiile ca sa fie "beton" sa pot intra cu fiul meu in apartamentul MEU... avocatul spune ca noi aratam deja ca o familie si se aplica legea concubinajului.
Daca eu ma duc acasa si-i dau in strada lucrurile pe motiv ca el are mutatie ce se intampla?
La firma lui...totul este al lui si cred ca ar fi bine si angajatii si afle pana la urma cine si cum este seful lor...dar iarasi mi-e cam frica...nu stiu ce s-ar intampla legal sa mai schimb odata yala si sa-i dau in strada lucrurile?
[folositi functia editeaza pt a completa un mesaj, nu postati mesaje consecutive]