Jocandi Causa a scris:
@thaly : este foarte trist faptul ca va deranjeaza publicarea imaginii unui caine mort, dar va lasa rece publicarea fotografiei unui ingeras de copil de 4 ani, ucis de bestiile canine.
Cu tot respectul, este si mai trist faptul ca nu ati inteles interventia mea.
Nu publicarea imaginii cainelui mort era problema, ci dezinformarea si furtul, in conditiile in care acel caine nici macar nu era un caine din septelul rottweilerilor din tara, ci din afara tarii, caine care, in descrierea lui, daca ati avut rabdarea necesara si interesul totodata sa cititi, este clar specificat cat de bland si iubitor era cu copiii si ce temperament bun avea!
Eu ma declar iubitor de oameni dar si de animale, am mai spus-o odata si o repet. Fata de patrupedele mele imi asum raspunderea si bag mana in foc pentru ele ca nu ar putea savarsi acte de agresivitate in prop. de 99,9(9)%.
Am specificat ca am un copil micut si eu, mai micut chiar decat cel a carui soarta a fost cruda, dar absolut niciodata nu l-am scapat din aria vizuala pentru ca se pot intampla enorm de multe accidente. Accidente de orice natura.
L-am invatat sa iubeasca si sa respecte cainii si, de ce nu, sa se responsabilizeze fata de ei, atat cat un copil de 1-2 ani poate intelege si pune in aplicare.
In conditiile astea, cum credeti ca ma lasa rece poza lui Ionut si gandul ca acest sufletel nu mai este printre noi?!?! Insa sunt om si nu animal, deci am discernamant si gandesc inainte sa infaptuiesc genocidul asupra speciei canine!
Tatal meu locuieste in apropierea Parcului Tei si zilele trecute am fost la el si am avut curiozitatea sa vad cu ochii mei locul in care s-au petrecut evenimentele, pentru ca presa scrie dupa cum i se dicteaza si nu adevarul!
Dupa cum va spuneam, am mers in Parcul Tei si am vazut si locul de joaca dar si "poarta mortii lui Ionut" asa cum presa a numit locul lasat liber din gardul ce delimiteaza parcul efectiv de terenul viran din spatele complexului sportiv Tei.
Pentru ca acum au fost rapid acoperite TOATE sparturile din gard, am mers pe o straduta (nu stiu numele) care m-a dus pe acel teren accidentat plin de balarii care duce la o rapa cu panta extrem de inclinata care face un unghi de 80 grade cu solul si are vreo 15-20 m inaltime. Cum credeti ca un copil de 4 ani se poate aventura sa coboare asa o panta pe care recunosc ca eu nu am coborat-o, de teama sa nu ma ranesc, bineinteles, itinerariul meu oprindu-se aici.
Si va mai intreb odata cum credeti (conform afirmatiilor din mass media) ca un copil de 4 ani o poate cobori fara sa se raneasca?! Eu vad posibil asta intr-un singur mod, prin rostogolire si de aici premisa mea ca pustiul s-a lovit initial in cadere (posibil chiar la cap) si asta i-a si cauzat moartea si mai apoi au venit cainii din curtea de la Tuzla 50 care este la 20-30 m de panta respectiva si l-au "atacat", tarindu-si "prada" pana in curte.
Bineinteles, este doar o ipoteza personala nascuta in urma celor vazute la fata locului.