avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Din pacate intotdeauna platesc cei nevinovati atunci cand cei vinovati nu isi asuma responsabilitatea...
Zvonea zicea ca primarii nu sunt obligati sa ii ucida dar au dreptul...
Dreptul la crima...drept dat de parlament...
Este trist ...
Sunteti avocat si cunoasteti definitia crimei. O sa va spun, cel mai uzitat sinonim =omucidere. Asadar, nu \"cainicidere\", ci omucidere.
ii inteleg pe cei ce castiga bani de pe urma cainilor, sa le ia apararea. dar dvs, care castigati de pe urma oamenilor si a greselilor lor, cum sa fiti de partea cainilor?
Dvs si ceilalti iubitori de patrupede nu aveti dreptul sa decideti cum sunt cheltuite contributiile mele la buget si nici ale parintilor lui Ionut, sau ale altor OAMENI. Daca nu sunteti in stare ( voi iubitorii de caini) sa ii intretineti, in spatii inchise, departe de oameni, sa ii privati de apetenta lor de a face rau, atunci nu aveti dreptul sa va opuneti . Faceti-va fundatii, dirijati-va contributiile acolo, ingrijiti-i din banii vostri. Luati-le hoiturile de pe strada, m-am saturat de mizeriile lasate de ei, de galagia pe care o fac, de nenorocirile pe care le produs. Am inteles ca tratamentul oamenilor muscati anual de caini depaseste 12.000.000 lei. Din banii astia stiti cati copii ar primi hrana, medicamente, educatie? Repet, suntem un stat sarac, nu ne permitem sa avem grija de animale, pentru ca nu ne permitem nici de oamenii defavorizati sa avem grija. Doar atunci cand am rezolvat toate problemele sociale, putem sa ne permitem sa ne gandim si la animale.
@thaly : este foarte trist faptul ca va deranjeaza publicarea imaginii unui caine mort, dar va lasa rece publicarea fotografiei unui ingeras de copil de 4 ani, ucis de bestiile canine.