avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul pre si postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul pre si postnatal

buna ziua, sunt insarcinata in 33 de saptamani, am intrat in prenatal incepand de astazi, urmand sa nasc la inceputul lunii noiembrie.sunt angajata cu program de 2 ore si as dorii sa stiu cum se calculeaza concediul si ce ar trebuii sa fac pt a beneficia de concediu post natal tinand cont ca lucrez din luna ianurie anul curent cu contract si nu am cele 12 luni de cotizatie continua. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 25 Septembrie 2013
se calculeaza la salariu brut pe tara? eu am contract pe 2 ore
Asa cum v-am ami spus, baza de calcul a indemnizatieise determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, pana la limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar, pe baza carora se calculeaza contributia pentru concedii si indemnizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ALINACARSTEA ALINACARSTEA BUNA ZIUA. AM FOST IN CCC TIMP DE 2 ANI PANA PE DATA DE 22 IANUARIE 2013. IN PERIOADA 26,02-04,03.2013 m_i s-a suspendat contractul de munca in conformitate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate si crestere a copilului. TDenisa TDenisa Buna ziua. Intrebarea mea este daca am avut o pauza de 16 zile intre contractele de munca( dintre 2 locuri de munca), in luna martie, atunci nu pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creștere a copilului oananeacsu oananeacsu Am o întrebare legata de concediul și indemnizația de creștere a copilului..sunt angajata din luna ianuarie 2013 si din păcate nu voi apuca sa împlinesc ... (vezi toată discuția)