gigipopa a scris:
In mod normal, instanta de judecata dupa ce analizeaza raportul de expertiza tehnica si modul in care expertul/ specilaistul tehnic judiciar a raspuns la obiectivele formulate, poate sa se pronunte in mod obiectiv asupra notei de evaluare a costurilor expertizei.
Conteaza mult si modul de prezentare a notei de evaluare a costurilor expertizei.
Va poate fi util daca cititi si aici www.avocatnet.ro/content/for...
Nota de evaluare depusa este structurata pe etapele de lucru adica studiere dosar, convocare parti, documentare, prelucrare,, cheltuieli aditionale etc,cu mentonarea numarului de ore si a tarifului orar propu. pentru fiecare etapa.Eu am depus si o anexa la aceasta nota in care sunt prezentate in detaliu lucrarile.Sper doar sa fie citita avand in vedere ca la dosarul penal disjuns s-a atasat si dosarul initial la care am depus expertiza impreuna cu nota de evaluare si decontul justificativ.Acum astept pronuntarea sentintei si sper si in stabilirea onorariului final, dupa 8 luni de la depunerea lucrarii, va multumesc pentru raspunsuri, imi sunt foarte utile