vom vedea saptamanile viitoare cum vor interpreta instantele...sunt curios daca acum vor mai invoca cei de la mediu, in intampinari, exceptia respectiva, de a suspenda cauzele pana la solutonarea definitiva a spetei Tatu contra Romaniei de pe rolul CJUE...:D
normal ar fi ca instantele sa admita toate actiunile, indiferent de data platii...cred ca daca si acum va fi investita CJUE cu o speta refertoare la o taxa platita in 2009 sau 2010, tot aceeasi solutie vor da...TAXA INCALCA NORMELE COMUNITARE, drept pentru care, PERSOANELE AU POSIBILITATEA DE A-SI RECUPERA ACEASTA TAXA INCASATA NELEGAL DE STATU ROMAN...!=D>
sal all
Sunt din Barlad. A mai recuperat careva taxa auto in aceasta zona?
Am inmatriculat si eu o masina in aprilie 2009 si am platit in jur de 1300 euro
Va multumesc
adresa: rake_dan@yahoo.com
St din ct am cumparat o masina din Germania in oct.2009..am acte doveditoare ca a fost pe numere provizori in 09 acum e imatriculata in Bg.ce include sa castig taxa d.p.i......plata inainte a taxei si apoi s ii dau in judecata sau ii pot dat in judecat inainte sa platesc taxa pt ca nu imi convine s platesc 2200 de euro inainte.
am si eu o intrebare daca mai pot face ceva pentru a recupera taxa de prima imatriculare platita din 26. 06 .2007 si care sant pasi eu am recuperat jumate di taxa
ptr Rakedan-da ,se poate impreuna cu cheltuieliler de judecata,dobanda
ptr tarnaveni -da, sepoate impreuna cu cheltuieliler de judecata, in cazul taxei d-voastra Curtea Eur s-a pronuntat de mai mult timp ca taxa speciala contravine normelor europene.
ptr niku- inmatricularea fara plata taxei
ACTIONATI PROFESIONIST,DE UNUL SINGUR RISCATI.
Taxa de poluare 2011
m78
buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)