As dori va rog frumos raspunsul la o intrebare. Vreau sa platesc debitul de intretinere al mamei mele, care este in jur de 500 euro, insa nu as dori pentru moment sa imi taie din penalizari, intrucat vreau sa ajunga in primul rand la zi si mai apoi sa ne ocupam si de penalizarile care au atins aproape acceasi suma cu restantele. Care este cea mai buna cale, prin care administratorul sa nu imi poata taia si din penalizari ??
Da, Alin, asa am si facut la final. I-am pus pe chitanta ce-a dorit.
Explicatii ca asa plateste mai mult? Pai ar fi trebuit sa stea sa asculte, ba dimpotriva, mi-a spus ca vrea asa ca sa nu-l penalizez de doua ori!!!:stunned:
De fapt toata aceasta tevatura se trage de la sfatul pe care i l-am dat atunci cand i-am sugerat ca asociatia de proprietari suntem noi toti, nu o entitate straina care exploateaza proprietarii sau care, dimpotriva, ar fi filantropica si sindicala, si anume ca, ca sa ajunga sa stinga restantele care se incarca cu penalizari cu atat mai mult cu cat sunt mai vechi, sa plateasca ceva mai mult decat cota curenta.
El a luat-o fara virgula, ca sa zic asa, adica in loc sa inteleaga ca eu vorbeam despre valoarea platii la achitare, el a inteles si asa a ramas cu ideea fixa de a plati luna curenta care nu se penalizeaza si nu se va penaliza niciodata, ramanand de plata niste sume din trecut care, o data ce au fost penalizate (?) nu vor mai fi. Probabil, isi face el ceva socoteli si vede ca acea restanta creste, dar nu stie cum si atunci presupune ceva.....nu stiu exact ce e in capul lui, ca nu vrea sa se lamureasca.
Paraponul domnului respectiv este ca nu scad penalizarile vizibil. "Pai cum sa scada daca nu platiti cota principala decat intr-un ritm de 50 lei din 2600 lei?"
Si de-aici discutia aluneca catre oprimarea oamenilor saraci cu 3 telefoane mobile de catre asociatie si in special de administrator care nu are grija de familiile cu copii !!! :stunned:
Plata restantelor
Daniel4x4
Buna ziua !
Avem in asociatie urmatoarea situatie :
- proprietar restantier caruia i s-a deschis proces pentru recuperarea restantei;
- proprietarul a venit ... (vezi toată discuția)