avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Multumesc! erau vreo 20 de pagini, dar mai bine in minus, decat in plus!
florentza a scris:

Aveti idee daca un capitol intitulat "Ocrotirea persoanei fizice prin mijloace de drept civil" intra in tematica de la civil (mai exact in materia "persoanelor")??? Eu nu am gasit-o, dar as vrea sa-mi mai confirme cineva ca nu e inclusa in tematica. Multumesc anticipat.

anul trecut nu a fost inclusa. verificati tematica de anul trecut pe www.admiterebarou.ro

anul asta---D-zeu cu mila....inca nu se stie nimic
Macar aveti idee daca e sau nu posibil ca ex sa se desf la Buc???
Pe mine ma terorizeaza idea ca s-ar putea da la Buc...X-(
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
Body, utilizator
se preconizeaza ca va fi sub egida UNBR cu subiecte/zile/ore unice, ca la Bac, dar in fiecare resedinta de barou (de judet)
Cred ca am mai spus acum o vreme: si examenul de definitivat a fost national, cu subiecte unice si organizat de UNBR, dar asta nu inseamna ca s-a tinut numai in Bucuresti. Nu prea inteleg de unde ideea asta cu Bucurestiul...

PS: Nu se preconizeaza, chiar asa prevede statutul.
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)