avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Eu zic ca e ok daca citesti de 2 ori, dar sa citesti calitativ.
Nici eu nu am timp sa citesc de mai multe ori...dar sper sa fie ok...trebuie sa fim optimisti.
Stiti cumva, ramane sinteza ca si forma de testare, sau se va da grila?
Spor la invatat! :coffee:
rabdare si tutun, discutiile sunt in desfasurare acum la Rex in Mamaia din cate stiu!
Saptamana viitoare sper ca vom avea si certitudini
Testele grila ar fi de dorit la un asemnea examen national. In conditiile in care intrebarile acopera toata materia si sunt sunt formulate fara echivoc ele ar oferi sanse de reusita mai mari tuturor candidatilor. Alfel in sistemul clasic de examinare de pina acum poti sa pici pe subiect sau nu... tine si de noroc...

Problema e ca nu poti sa justifici taxe de inscriere de pina la 700 RON atunci cand sunt de corectat grile... Cred ca se va ramane pe sistemul consacrat care presupune plata unor examanitaori si pe alocuri mult subiectivism.
am sunat la barou..."nu stim inca sigur...vom pune pe site" - "sa inteleg ca totusi se stie ceva.. :)" - " da, 9 septembrie, dar nu stim inca sigur...o sa punem pe site"
spor la invatat
eu cred ca ramane stabilit 9 septembrie #-o

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)