avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
si eu am sunat la barou si mi-au zis ca intr-adevar dupa cum se aude va fi pe 9 septembrie#-o... dar cam pe la sfarsitul saptamanii viitoare vor primi date oficiale... pana atunci doar zvonistica:angry:... spor la invatat la toata lumea!:hugall:
Imi pare rau ca am fost prima in clubul "mediocrilor" dar suspin usurata ca nu sunt singura :sorry:
Era un utilizator care ne-a promis ca ne va spune ce s-a discutat la congres.....si daca a zis, a zis; asteptam noi informatii :coffee:......desi pana la publicarea unui anunt oficial tot zvon va fi. Anul trecut era o mare presiune pe candidati prin septembrie, parca, fiindca nu se afisase nimic concret; noi am inceput din iulie. :hm:
Spor la invatat! Cine e la repetat deja inseamna ca a avut spor :P
Ar trebui publicat pe site pana in 9 iulie, ptr a se respecta cele 60 de zile.....dar orice e posibil#-o
stie cineva daca va fi grila sau nu?
si eu am sunat la secretariatul baroului Neamt si mi s-a spus ca nu se va da examenul de primire in profesia de avocat pe data de 9 septembrie .comisia permanenta a UNBR se va intalni pe data de 9 septembrie ca sa stabileasca data examenului.probabil asa a aparut zvonul.
dupa parerea mea nu cred ca se va da examenul in septembrie pt ca absolventii fac de drept 2009 nu ar mai avea prea multe sanse si in al doilea rand, pe 27 este exam la Inm, iar pe data de 10 septembrie este examenul de rationament logic la inm.cred ca Unbr are doar de castigat daca sunt mai multi candidati(sa nu uitam ca anu trecut taxa a fost de 700 lei), iar daca oamenii merg la inm nu prea mai au cum sa vina si la barou. este luna iulie si multi vor merge in concediu si nu vor avea prea mult timp sa organizeze acest exam.definitivatul a fost anul acesta pe 22 aprilie.a fost foarte tarziu, se modificase legea 51 si nu cred ca vor organiza exam de intrare in barou atat de repede.
am aflat si eu zvonul ca s-ar da examenul pe 9 sept de pe forum si de la o avocata din baroul cluj, dar sunt convinsa ca s-a confundat data cand se intalneste comisia unbr cu data exam.

spor la invatat.

aaa...oricat timp am avea ..inainte de exam tot te simti nepregatit .

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)