avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
din pacate pt mine....examenul a cam luat sfarsit....m-am prostit de numa astazi...si prostia se plateste! imi pare atat de rau :(( logic.
sa aveti multa bafta pe mai departe.
:thumbup: multumesc.;)
multumesc si eu :)
Pai, tocmai ca cer de chem in garantie se intocmeste precum cea de chemare in judecata. Posibil sa pierzi totusi un 0,25 de la forma. Bafta in continuare!
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
mary_one, utilizator
paralegal a scris:

stie cineva ce se intampla daca am gresit un subiect?
in sensul ca la cererea de chemare in garantie am scris ca nu se face ca cererea de chemare in judecata, si am si scris despre chemarea in garantie tot ce trebuie ....dar in afara de cerere

Pai, tocmai ca cer de chem in garantie se intocmeste precum cea de chemare in judecata. Posibil sa pierzi totusi un 0,25 de la forma. Bafta in continuare!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)