Eu zic sa ne concentram pe ce facem noi nu pe ce fac altii cu hands free. Fiecare dupa posibilitati vorba aia. Oricum aia cu hands free reprezinta un procent foarte mic probabil 1-2% habar n-am exact. Si in multe sali oricum nu prea poti sa misti din cate am auzit #-o
Bafta tuturor in continuare! sa speram pe subiecte mai bune, eu nu prea am picat pe ce am sperat, asta e... Vom vedea gradul de indulgenta la final...
Si eu consider ca fiecare cum se descurca, cine e curajos bravo lui! zau, admir riscul care-si asuma! desi nu am remarcat cine stie ce in privinta asta! Unii parca avem maini de lemn.#-o Mai bine ne concentram pe materie. Ma duc la repetat.. Am nopti intregi de nesomn, cafea, tutun si calmante..si stress! Cred ca o sa ma internez de luni :(
Eu cred ( si SPER) ca or sa corecteze in favoarea noastra si sa ne puncteze orice am scris si noi pe acolo in limita inc are se pot lega de barem... cel putin decanul baroului Bucuresti pare prietenos... sa ne inteleaga si pe noi ca au schimbat data examenului, examen unic... suntem si noi emotivi! :D
Felicitari pentru probele trecute si BAFTA in continuare tuturor.....
Si cand ma gandesc ca anul trecut eram si eu in asemnenea postura ....ce emotii....
Inca o data ....BAFTA.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)