avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Two down, three to go!
N-as fi crezut ca o sa fie atat de obositor. De regula, creierul meu e foarte ascultator, dar acum, din multele motive legate de acest examen, nu mai reusesc sa ma inteleg cu el. Astazi, dupa a doua ora, cand ar fi trebuit sa ma gandesc la perimare, ma gandeam ca dupa inca 3 zile de-astea...abia astept sa sparg farfuriile alea cu voi. (remember?)
Dar...sa ne educam creierele in mod util si sa...keep on writing ... and writing ... and writing ....and ... so on! Do not :surrender: now!
ce fericit eram ieri si ce trist sunt azi...sincer sa fiu subiectele au fost kiar ok si destul de simple,doar ca eu m-am axat mai mult pe parte incepand de la judecata in prima instanta si am lasat restu zicand ca nu conteaza prima parte asa mult...si visez si acum executarile silite,procedurile speciale,caile de atac,judecata in prima insanta etc...
am scris la contestatia in anulare o groaza (pt doar 2 puncte cum e in barem!)dar restul subiectelor au picat din exact ce nu prea m-a interesat pana acum.
si rau am facut!
nici nu stiu daca sa ma duc mai departe la urmatoarele examene.
:((((((
nici nu mai stiu sa scriu corect la cat de obosit sunt!
:(
are cineva idee daca se poate gasi rezolvarea subiectelor in format electronic pe undeva?
Hei..Curaj, trebuie sa iei 6, iar la celalalte poate va fi mai bine. Ai facut la civil si mai sunt inca 3 examene. Nu iti pierde speranta. Fruntea sus!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)