tot la amfiteatrul 2 ma refeream si eu.... e inadmisibil ce se intampla !!! se numeste admitere in barou sau e examen pt cei care stiu sa copieze mai bine !!!!
nu-i adevarat, ca nu merge deloc#-o#-o Au facut ceva astia, nimic nu merge.am lasat-o balta! o fi facand si aia la fel ca mine sa lungeasca sub pana se rupe :))
Am auzit ca si la bv ct si ph e la fel, nu merge
care 9 si 10 mai.. Notele alea se da numai pe pile, ce voi nu stiati? nu mai blamati asa si ala e curaj. la pile huo!! ca astea nu si le poate permite oricine, ce dreaq#-o
E una langa mine care a venit meru cu copiute direct pe subiecte, mai sa dea! nimereala? ei dreaq:O Si nimeni nu a mai avertizat-o nimeni! eu ca ma scarpinam au sarit cu gura pe mine...Hai s-o lasam balta! asta e romanica, ai pile poti, n-ai pile risti! si e de kk ca ti se mai urca in cap si colegii....:( in locsa fim uniti ca piata face diferenta, nu un examen
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)