@shangrila Cred ca ai inteles gresit ceea ce am vrut sa zic. Chiar daca SCRIEM pe forum tot exista interpretari peste interpretari. Cat despre „parat”, te rog nu mai suntem la gradinita sau nu mai avem 5 ani ca sa param. Nu are nicio legatura asa-numitul parat cu a spune ca ceva te deranjeaza. Daca toata lumea ar face asta atunci clar nu avem cum sa reprosam nimic nimanui pentru situatia in care ne aflam. (ok am divagat aici) Hai sa tacem cand vedem pe cineva ca fura ceva nu? E exact acelasi lucru. Hai sa nu-l param pe hot. De ce am face-o? Nu a furat de la noi, nu avem nimic de pierdut nici de castigat. Nu am nimic cu cei care copieaza, nu conteaza cum si sunt de acord ca pier pe limba lor, dar am vazut pe forum ca multi s-au plans de asta si atunci mi se pare mai normal sa spui atunci cand te deranjeaza ceva decat sa taci si sa inghiti in sec. Mi se pare mai ipocrit sa taci cand ai ceva de zis decat sa „parasti” pe cineva care te deranjeaza de exemplu in timpul examenului cu tastatatura mobilului sau cu fosnetul pe care il fac sau cum se agita samd. De aici pana la a acuza pe cineva de invidie e drum f lung
oricum raman la pozitia mea si anume sa dea Dumnezeu sa luam toti,cei care au invatat,cei care copiaza...toti toti...indiferent de sex,religie,etnie :)
Trebuie sa ai o gramada de prostie in cap ca sa ai invidie pe cineva care foloseste hands-uri. Nu e nicio invidie e ceva normal sa ai o parere, sa ai dreptul la exprimarea ei oricand vrei si sa spui ce gandesti. Cine sta si invata de doua luni aproape incoace ca sa ia examenul asta si sa faca ce-i place nu se simte deloc bine cand vede in jurul sau persoane care desi nu au stat sa citeasca un cuvintel din carti scrie foarte linistit ca si cum ar fi cel mai inteligent om din lume. Ei bine nu e asa, isi fura singuri caciula ca sa ce? sa se faca apoi de ras in instante si-n fata clientilor si sa le ia si banii pentru prostia lor.
@ zeko What? Nu te inteleg, nu-ti inteleg intrebarea, nu stiu daca mi te adresezi. Incearca sa inveti sa scrii in forum daca vrei sa te faci inteles. In rest esti liber sa acorzi calificative oricui, in orice mod si sa sa speculezi pe cunostintele altora! Bafta!
diana_m01,eu nu-mi ocup timpul liber stand pe forum ,am intrat acum pentru ca sunt implicat in acest examen si voiam sa vad ce se mai aude in legatura exam.ma asteptam sa vad aici cuvinte "grele" adresate celor care au facut baremul,celor care au dispus desfasurarea examenului timp de 5 zile consecutiv,nu sa vad numai comentarii referitoare la cei care copiaza...pt ca cei care copiaza din cu hands(din carte) nu au asa mari sanse de promovare ;) in ce amfi esti?
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)