avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Stoica Ioana a scris:

contesta cineva acest barem de la profesia de avocat?Cum se poate corecta baremul si unde se poate contesta baremul?

Baremul se contesta in 24 de ore de la afisare care cred ca vine undeva in jurul orei 13 si 15. Eu am depus contestatie la baremul la civil in dimineata urmatoare examenului si cand am ajuns acasa dupa procedura era deja afisata hotararea pe site :P Se misca repede dar din raspunsul primit imi dau seama ca nu prea avem sanse sa schimbam ceva in baremul respectiv.

Cat despre locul depunerii contestatia se depune la comisia de examen la doamna secretara ( cum intri mergi in dreapta pana in capat la parter si inainte de scari iar dreapta pana in capat )
prietene,daca se dadea examenul in decembrie iti spun sigur ca mai mult de 10 insi cu hands free nu erau...daca tu ai avut timp sa inveti,foarte bine...altii poate nu au avut...pe mine nu ma intereseaza ca ei au handsfree,atat timp cat nu este vreun numar de locuri...nu vad care este problema...este loc si pt ei si pt noi :) asa ca nu te mai stresa atat ;) din partea mea as vrea ca toti cei 953 de candidati si fie admisi...acum nu se poate ca multi au fost dati afara...
,, prietene"....scuza cu timpul e una lamentabila, problema ce o discutam noi aici e una morala pentru ca asa isi croiesc drumul oameni care nu au valoare si peste care te impiedici la tot pasul.....ce face ala cand va lua o cauza penala din oficiu, ce mai poate face omul pe care il reprezinta si care isi pune sperantzele in el ca sa il scoata??? va da telefon la prietena acasa sa o roage sa se uite pe carti si sa ii spuna ce sa faca in instantza??

intr-adevar, nu este un numar de locuri deja stabilit oficial, dar neoficial iti garantez ca se cam stie cati vor intra si cati nu....deci, ce vei face daca , doamne fereste, nu doresc asta nimanui, colegul tau de langa tine care copie in nesimtire va intra si tu vei mai incerca si la anul??? vei mai avea aceeasi pozitie pe care o ai acum??

si alta chestie e ca te simti nedreptatit, pentru ca iti iei concediu sa inveti, te stresezi, pierzi bani si timp si pentru ce?? nu mai bine iti luai si tu un handsfree???

in concluzie, as vrea sa il vad pe decan maine cu un radio pacific pe umar...

bafta maine la penal si numai bine

@zeko Scuze, dar faptul ca „altii nu au avut” timp de invatat nu ii legitimeaza sa copieze prin orice mijloc de frauda si daca pe tine nu te deranjeaza asta nu inseamna ca nu trebuie sa deranjeze pe nimeni pentru simplul motiv ca nu exista numar de locuri. Chiar daca tu poate nu ai copiat deloc, cu atat mai putin cu handsfree-ul (nu stiu nici nu ma intereseaza) simplul fapt ca nu te deranjeaza catusi de putin, la un nivel infim chiar, asta, in sine, este deja o problema.
Pt cei de la BB sfat: daca ii mai vedeti sau auziti ”dati-i in gat”. Ridicati-va si spuneti supraveghetorilor ce vi se pare ca auziti, vedeti poate puteti spune ca va deranjeaza etc. Nu mai acceptati asa ceva daca va deranjeaza. La Cluj, unde sunt eu, supravegherea e extrem de stricta, exista aparate de bruiat, nu avem voie cu nimic, dar absolut nimic pe banci, nici macar o ciocolata. Am avut ieri una si mi-au luat-o au pus-o deoparte si departe si mi-au zis sa cer cand am nevoie.:confused::"> In rest, spor tuturor, bafta la barem daca faceti contestatie. Nu renuntati, trebuie sa fim tari:strong:
Serios acum, chiar s-a copiat undeva cu handsfreeul? Eu stiu doua Barouri unde s-a bruiat 100%, asa ca..nu au functionat deloc telefoanele..si logic nici nu s-a putut copia!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)