diana_m01 a scris:
@shangrila Cred ca ai inteles gresit ceea ce am vrut sa zic. Chiar daca SCRIEM pe forum tot exista interpretari peste interpretari. Cat despre „parat”, te rog nu mai suntem la gradinita sau nu mai avem 5 ani ca sa param. Nu are nicio legatura asa-numitul parat cu a spune ca ceva te deranjeaza. Daca toata lumea ar face asta atunci clar nu avem cum sa reprosam nimic nimanui pentru situatia in care ne aflam. (ok am divagat aici) Hai sa tacem cand vedem pe cineva ca fura ceva nu? E exact acelasi lucru. Hai sa nu-l param pe hot. De ce am face-o? Nu a furat de la noi, nu avem nimic de pierdut nici de castigat. Nu am nimic cu cei care copieaza, nu conteaza cum si sunt de acord ca pier pe limba lor, dar am vazut pe forum ca multi s-au plans de asta si atunci mi se pare mai normal sa spui atunci cand te deranjeaza ceva decat sa taci si sa inghiti in sec. Mi se pare mai ipocrit sa taci cand ai ceva de zis decat sa „parasti” pe cineva care te deranjeaza de exemplu in timpul examenului cu tastatatura mobilului sau cu fosnetul pe care il fac sau cum se agita samd. De aici pana la a acuza pe cineva de invidie e drum f lung
Ba nu e lung deloc,parerea mea.daca te deranjeaza,atentioneaza-l, spune-i ca te deranjeaza,stii ce face si sa vezi ce cuminte o sa stea :);nici de amenintari n-o sa fie nevoie:P.Si da, se numeste para si chiar la gradinita ar trebui sa se opreasca:). Iar furaciunile lor or sa se intoarca in avantajul tau cu varf si indesat. Poate nu stii cati avocati idioti sunt,banuiesc ca d-astia cu handsfree. Si se castiga si bani si prestigiu de pe urma lor.Mie mi-ar placea sa dau numai de d-astia de n-am cuvinte sa ma exprim:).In continuare mi se pare mizerabila para, m-as simti penibil-jenibil-oribil sa ma ridic cu 'tanti,colegu' are handsfree, cauta-l si da-l afara' .Dar e o optiune personala, nu pot sa bag parerile mele altora pe gat,asa cum nici ale altora nu intra la mine. Bafta!